Δελτία τύπου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΗΝ»

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στη χριστουγεννιάτικη γιορτή  της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά, «Καλός Ποιμήν», στον πολυχώρο  «Κρεμλίνο», όπου τα παιδιά είπαν χριστουγεννιάτικα κάλαντa και τραγούδια  και απήγγειλαν ποιήματα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του, ανέφερε  ότι ως  Δήμαρχος, αλλά  και ως οικογένεια με τη σύζυγό του  Βάλια, έχουν μια στενή  και διαρκή σχέση με την  Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Kαλός Ποιμήν».  Όπως είπε, από την   πρώτη μέρα που ανέλαβε καθήκοντα, το 2014 διαπίστωσε την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην κοινωνική αυτή δομή.  «Προσπαθούμε με όσα  μέσα διαθέτουμε να είμαστε κοντά και να στηρίζουμε τον «Καλό Ποιμένα» και νομίζω ότι έχουμε συμβάλει, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας. Ως άνθρωπος και ως οικογενειάρχης με μικρά παιδιά και αντιλαμβανόμενος πλήρως τι έργο προσφέρουν όσοι εργάζονται εκεί, έχουμε έρθει πολύ κοντά, με πολλές δράσεις και με την παρουσία μας στον Καλό Ποιμένα», τόνισε ο κ. Μώραλης, σημειώνοντας ότι  αυτή η  σεμνή παρουσία  και το να είσαι κοντά στα παιδιά και στους ανθρώπους του, είναι ίσως πιο σημαντική και από το να συμβάλεις οικονομικά. Αναφερόμενος στη νέα Πρόεδρο της Εταιρείας  υπογράμμισε ότι, είναι σίγουρος  ότι  όπως και ο πρώην Πρόεδρος,  θα αφιερώσει με το ίδιο πάθος τον ίδιο χρόνο στα παιδιά και τη δομή, γιατί το έχουν ανάγκη. Η δομή – είπε –  θα συνεχίσει να λειτουργεί για τα επόμενα χρόνια,  όπως λειτουργούσε μέχρι σήμερα. Επιπλέον, ο Δήμαρχος Πειραιά συνεχάρη τη Διευθύντρια κα Αγγελική Κουζούμη  για τη σημαντική δουλειά που κάνει.   «Πρέπει να είμαστε κοντά σε ανθρώπους, παιδιά ή μεγαλύτερους που έχουν ανάγκη. Στον Πειραιά έχουμε φτιάξει ένα «δίχτυ» προστασίας. Ο Δήμος, η Περιφέρεια, η Μητρόπολή μας, ο Ολυμπιακός μας,  ιδιώτες, δομές και φορείς της πόλης, οι οποίοι θέλουν να βοηθήσουν και είμαστε κοντά», σημείωσε ο κ. Μώραλης. Τέλος, ευχήθηκε  στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμήν», να τα «χιλιάσει» και στους παρευρισκόμενους χρόνια πολλά με  υγεία,  για να μπορούμε – όπως είπε -να παλεύουμε με όλα  τα άλλα  προβλήματα. Ευχόμενος στα παιδιά «ό,τι καλύτερο στη ζωή τους», τόνισε ότι στον «Καλό Ποιμένα» έχουν βρει την οικογένειά τους κι  αυτό είναι πολύ σημαντικό.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button