Δελτία τύπου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ Γ2 ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο Εντεταλμένος  Δημοτικός Σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης, παρευρέθηκαν σήμερα στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, που οργάνωσε το Γ2 Κέντρο Αγάπης και Αλληλεγγύης. Μετά την ανταλλαγή ευχών, μέλη από τη χορωδία του Γ2 Κέντρου Αγάπης και Αλληλεγγύης τραγούδησαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στον σύντομο χαιρετισμό του,  εξήρε το έργο που γίνεται στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης από τον κ. Χρήστο Αγραπίδη, από την Προϊσταμένη κα Πετράκου και από τις εργαζόμενες και εθελόντριες στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης. Η Δημοτική Αρχή, όπως είπε, βρίσκεται  κοντά τους συνεχώς και λύνει   προβλήματα και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι πηγαίνουν αρκετά καλά. «Προβλήματα υπάρχουν και θα υπάρχουν, ωστόσο καταβάλλουμε προσπάθειες για να τα επιλύουμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος ευχήθηκε καλές γιορτές, χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους, λέγοντας ότι η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμα καλύτερη και για τα  Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης  και για την πόλη του Πειραιά.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης, τόνισε μεταξύ άλλων, πως στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης, γίνεται τα τελευταία 4,5 χρόνια μια συστηματική προσπάθεια από τη Δημοτική Αρχή, προκειμένου να υλοποιούνται πολλές ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δράσεις για τα μέλη των Κέντρων Αγάπης. «Θέλουμε να περνάτε όμορφες και δημιουργικές στιγμές. Για το λόγο αυτό, διοργανώνουμε εκδρομές και  πραγματοποιούμε δράσεις, αναβαθμίζοντας όλα αυτά τα χρόνια τις παρεχόμενες υπηρεσίες στα Κέντρα Αγάπης», σημείωσε ο κ. Αγραπίδης, ο οποίος επεσήμανε πως η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί. Τέλος,  ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button