Δελτία τύπου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στην εκδήλωση για τον εορτασμό των 20 χρόνων από την ίδρυση του Συνδέσμου Νέου Φαλήρου, που πραγματοποιήθηκε χθες, στο θέατρο «Κάτω από τη Γέφυρα».

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στον χαιρετισμό του, ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Σύνδεσμο, τονίζοντας ότι η πόλη και η χώρα, έχουν ανάγκη από δραστήριους Συνδέσμους και από ενεργούς πολίτες, οι οποίοι – όπως σημείωσε χαρακτηριστικά – «μακριά από κόμματα και πολιτικές στοχεύσεις έχουν κύριο μέλημα,  τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων, τον πολιτισμό, την παιδεία και τον αθλητισμό».

Επεσήμανε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του,  το Δημοτικό Συμβούλιο, το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Χαράλαμπος Λιάκοσταυρος, καταβάλλουν προσπάθεια για τη βελτίωση της πόλης και της ζωής των Πειραιωτών. «Αλλού επιτυγχάνουμε, αλλού έχουμε ελλείμματα και καθυστερήσεις, αλλά βάζουμε τα δυνατά μας και πιστεύω ότι έχουμε κάνει  και καλά πράγματα. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και εσείς θα κρίνετε στο τέλος και την προσπάθεια, αλλά και το αποτέλεσμα», σημείωσε ο Δήμαρχος Πειραιά.

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου Νέου Φαλήρου κα Αργυρώ Λαγκαδιανού – Κανιούρα, μίλησε μεταξύ άλλων για τις δραστηριότητες και την ιστορία του Συνδέσμου.  Εν συνεχεία,  έκανε ειδική αναφορά στα έργα που έχουν υλοποιηθεί και σε αυτά που έχουν δρομολογηθεί στη Γ΄ Δημοτική Κοινότητα, εκφράζοντας την ικανοποίησή της, όπως και των κατοίκων του Νέου Φαλήρου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Οι αγώνες μας άρχισαν να καρποφορούν με τη σημερινή Δημοτική Αρχή. Σε απόλυτη και άριστη συνεργασία με την Γ΄ Δημοτική Κοινότητα, τη Δημοτική Αρχή, αλλά και όλους τους φορείς, θα προσπαθήσουμε από κοινού να βρούμε λύσεις για το περιβάλλον και την ποιότητα της ζωής μας».

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά η «Χορωδία Πειραιώς 1960».

Από τον Δήμο Πειραιά, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιάννης Μέλας και Στέλιος Γαϊτανάρος. Ο Πρόεδρος της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Χαράλαμπος Λιακόσταυρος  και ο Κοινοτικός Σύμβουλος κ. Μάριος Δαμιανίδης.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button