Δελτία τύπου

ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ «DESTINATION PIRAEUS» ΑΠΟ ΤΑ «BEST CITY AWARDS 2018»

Ο Δήμος Πειραιά πέτυχε μια ακόμα σημαντική διάκριση, κατακτώντας  Χρυσό βραβείο για την καμπάνια «Destination Piraeus», από τα  «Βest City Awards 2018».

Συγκεκριμένα, στην  τελετή απονομής των βραβείων «Βest City Awards 2018», η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σεράφειου Κέντρου Αθλητισμού, Πολιτισμού και Καινοτομίας του Δήμου Αθηναίων,  απενεμήθη στον Δήμο Πειραιά το  βραβείο «GOLD», στην ενότητα: «Πολιτισμός – Τουρισμός» για την καμπάνια «Destination Piraeus» και συγκεκριμένα για τον σχεδιασμό και τη δημιουργία συστήματος διαχείρισης πολιτιστικών υποδομών.

Το βραβείο παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Πληροφορικής, Επικοινωνίας Προβολής και Μέσων Ενημέρωσης, Διαφάνειας και Διαδικτυακής Πύλης κ. Ανδρέας Βεντούρης, από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Καινοτομίας, Ανάπτυξης και Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας της Κ.Ε.Δ.Ε. και Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος κα Χάρις Ζηλάκου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το site και ο έντυπος οδηγός της καμπάνιας «Destination Piraeus», ήταν μια δωρεά του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη το 2014.  Το 2018 επανασχεδιάστηκε η εφαρμογή και το site, προκειμένου να προσφέρει πιο σύγχρονες υπηρεσίες στους επισκέπτες της πόλης.

Ο Αντιδήμαρχος Πληροφορικής, Επικοινωνίας Προβολής και Μέσων Ενημέρωσης, Διαφάνειας και Διαδικτυακής Πύλης κ. Ανδρέας Βεντούρης παραλαμβάνοντας το βραβείο δήλωσε:

«Είναι πάντα ευχάριστο να βλέπεις να αναγνωρίζονται και να επιβραβεύονται οι προσπάθειές σου. Το «Destination Piraeus» είναι μια ολοκληρωμένη και στοχευμένη καμπάνια, για την ανάδειξη της πόλης σε πολιτιστικό και τουριστικό προορισμό.  Είναι μια προσπάθεια που εξαρχής πίστεψε όλη η δημοτική ομάδα και ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και η οποία δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί, χωρίς την πολύτιμη συμβολή του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη».

Τα βραβεία, διοργανώνονται από την «Boussias Communications» και την Κεντρική ΄Ενωση Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.ΔΕ.) και έχουν στόχο να αναδείξουν πόλεις που εξασφαλίζουν καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες, να προβάλλουν τους ΟΤΑ, τους φορείς και τις επιχειρήσεις, που με τις ενέργειές τους λειτουργούν ως παραδείγματα, για τις καινοτόμες δράσεις και τεχνολογίες που αναπτύσσουν, συμβάλλοντας στην επιδίωξη για έξυπνες και βιώσιμες πόλεις.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button