Δελτία τύπου

ΝΕΟΙ ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΠΑΓΚΟΙ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Π.Α.Ν.

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, προχώρησε στην τοποθέτηση 10 νέων κλειστών πάγκων σε 5 ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ του Πειραιά, στο πλαίσιο ανακαινίσεων των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης μας.

Συγκεκριμένα ο Ο.Π.Α.Ν. τοποθέτησε από 2 κλειστούς πάγκους,  σε 2 γήπεδα στα Καμίνια, σε 1 γήπεδο στη Φρεαττύδα, σε 1 γήπεδο στο πάρκο Δηλαβέρη και σε 1 γήπεδο στην περιοχή του Προφήτη Ηλία.

Η Πρόεδρος του  Οργανισμού  Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κα Σταυρούλα Αντωνάκου, δήλωσε πως η προμήθεια και η τοποθέτηση των πάγκων στα 5 ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ της πόλης μας, αποτελούσαν ένα χρόνιο θέμα το οποίο πλέον λύθηκε. «Στόχος μας στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, είναι να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Πειραιά, προκειμένου οι δημότες αλλά και τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας να αθλούνται σε αξιοπρεπείς συνθήκες. Η προσπάθεια βελτίωσης των αθλητικών χώρων της πόλης μας θα συνεχιστεί», σημείωσε η κα Αντωνάκου.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button