Δελτία τύπου

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας κα Σταυρούλα Αντωνάκου,  επισκέφθηκαν χθες το  γήπεδο μπάσκετ στα Βοτσαλάκια, στο οποίο ολοκληρώνονται εργασίες πλήρους ανακαίνισης.

Σε δηλώσεις τους τόσο ο Δήμαρχος όσο και η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. επεσήμαναν την ανάγκη προστασίας των αθλητικών χώρων από φθορές και βανδαλισμούς. Το γήπεδο αυτό θα αξιοποιείται αποκλειστικά από τους δημότες.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του τόνισε ότι το γήπεδο μπάσκετ στα Βοτσαλάκια είναι πλέον ένα όμορφο γήπεδο το οποίο ανακαινίστηκε πλήρως, με νέες μπασκέτες και περιποιημένο περιβάλλοντα χώρο, ανοιχτό για όλους τους δημότες του Πειραιά. Όπως εξήγησε σκοπός είναι τα γήπεδα αυτά να συντηρούνται και να προστατεύονται από όλους. Ιδιαίτερα επεσήμανε την ανάγκη να αποτραπούν να έρχονται όλοι εκείνοι που κάνουν με δόλο ζημιές. «Είναι αμαρτία να πληρώνουν οι δημότες,  να φτιάχνουμε γήπεδα και παιδικές χαρές και κάποιοι έχοντας μια απαράδεκτη νοοτροπία να κάνουν ζημιές», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μώραλης – πρόσθεσε – ότι τα Βοτσαλάκια είναι μία πολύ ωραία τοποθεσία  και γίνεται ό,τι είναι δυνατόν  για να αναγεννηθούν σχεδόν εξ ολοκλήρου όλοι οι  υπάρχοντες αθλητικοί χώροι. Σήμερα τελειώνουν οι εργασίες – όπως είπε – του γηπέδου μπάσκετ και προγραμματίζεται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας το γήπεδο τένις  και το squash. Τέλος δήλωσε ικανοποιημένος που  μέχρι τον Μάιο θα ολοκληρωθούν οι ανακατασκευές των αθλητικών χώρων στην πόλη.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) κα Σταυρούλα Αντωνάκου επεσήμανε ότι το γήπεδο μπάσκετ στα Βοτσαλάκια δεν είχε ανακαινιστεί για πολλά χρόνια.  Όπως είπε το γήπεδο αυτό είναι δίπλα στη θάλασσα κι έχει μεγάλες φθορές. Σε αυτό πρέπει να προστεθεί και η παραβατικότητα σε καθημερινή βάση που προκαλεί περισσότερα προβλήματα. Η κα Αντωνάκου υπογράμμισε πως πλέον ο Πειραιάς διαθέτει ένα όμορφο γήπεδο μπάσκετ και εξέφρασε τη χαρά της γιατί οι δημότες θα μπορούν πλέον να αθλούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ και να ευχαριστιούνται παίζοντας σε ένα τέτοιο γήπεδο. Επιπλέον επεσήμανε την ανάγκη  να προστατευθεί το γήπεδο, προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση. Κλείνοντας η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. σημείωσε πως  στόχος είναι να ανακαινιστούν και να παραδοθούν και νέοι αθλητικοί χώροι εκφράζοντας την ελπίδα ότι μέχρι την άνοιξη θα είναι έτοιμοι στο μεγαλύτερο βαθμό, όλοι οι αθλητικοί χώροι.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button