Εκδηλώσεις

Με μεγάλη επιτυχία η διήμερη καλοκαιρινή γιορτή των βρεφονηπιακών σταθμών της πόλης στο Βεάκειο Θέατρο

Το καλοκαίρι υποδέχθηκαν με τη διήμερη γιορτή τους, οι λιλιπούτειοι Πειραιώτες των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά, την Πέμπτη 14 και την Παρασκευή 15 Ιουνίου, στο Βεάκειο θέατρο.
Με θέμα της γιορτής «Γυμναστικές Επιδείξεις», τα παιδιά χορεύοντας και τραγουδώντας κατέπληξαν τους γονείς τους, τους συγγενείς και τους προσκεκλημένους και εισέπραξαν το πιο θερμό χειροκρότημα.

Τη γιορτή, και τις δύο ημέρες, άνοιξε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά, με αγαπημένες μελωδίες.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στην καλοκαιρινή εκδήλωση των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά, λέγοντας ότι «η παρουσία όλων σας μάς τιμά και μάς χαροποιεί ιδιαίτερα». Υπογράμμισε ότι η φετινή σχολική χρονιά ήταν γεμάτη από χαρά, εμπειρίες, όμορφες στιγμές και συναισθήματα.
Χαρακτήρισε πολύ σημαντικό τον ρόλο της προσχολικής αγωγής και κατά συνέπεια τον ρόλο του Βρεφονηπιακού Σταθμού για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα και της προσωπικότητας του κάθε παιδιού.
Αναφέρθηκε στις δράσεις, στις διαλέξεις, στα προγράμματα, στις εκδηλώσεις και στις παραστάσεις που σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Απευθυνόμενη στους γονείς, τόνισε: «Μας δώσατε την ευκαιρία να «αγκαλιάσουμε» και να αγαπήσουμε τα παιδιά σας». Συνεχάρη τη Διευθύντρια των Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Ειρήνη Βασίλαινα, τον Προϊστάμενο κ. Παναγιώτη Δρούτσα, το εκπαιδευτικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό, καθώς και όλους τους συνεργάτες που δούλεψαν σκληρά όλη τη χρονιά.
Ευχαρίστησε επίσης, για την προσφορά τους, τον Σύμβουλο του Δημάρχου κ. Βασίλη Καραγιάννη και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου.
Η κα Ζηλάκου, τόνισε ότι ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συγχαίρει τους εργαζόμενους του Δήμου, τους ανθρώπους των Βρεφονηπιακών Σταθμών, καθώς και τους γονείς και φυσικά τα παιδιά. Τέλος, ευχαρίστησε τον κ. Μώραλη, για την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή του.

Στη γιορτή παρευρέθηκαν:
Εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ. Οι Αντιδήμαρχοι κα Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου και κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Κούβαρης, ο Πρόεδρος της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Νικήτας Γκόλφης, ο Πρόεδρος της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Χαράλαμπος Λιακόσταυρος.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button