Δελτία τύπου

Εκατοντάδες παιδιά στη «Γιορτή κολύμβησης – κύπελλο Πειραιά» του Ο.Π.Α.Ν. στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Ανδρέας Γαρυφάλλος» στα βοτσαλάκια

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών, πραγματοποιήθηκε η ετήσια «Γιορτή Κολύμβησης – Κύπελλο Πειραιά» του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Ανδρέας Γαρύφαλλος», στα Βοτσαλάκια, στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας 2018», παρουσία του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και της Προέδρου του Ο.Π.Α.Ν. κας Σταυρούλας Αντωνάκου.

Στη Γιορτή πήραν μέρος μικροί αθλητές από τα σωματεία του Ολυμπιακού, του Εθνικού, της Καστέλλας, παιδιά που συμμετέχουν στα προγράμματα Υγρού Στίβου του Ο.Π.Α.Ν. και παιδιά από τα Ειδικά Σχολεία του Πειραιά (Δημοτικά και Γυμνάσια). Έγιναν επιδείξεις των προγραμμάτων μικρής πισίνας, στα οποία κολύμπησαν βρέφη με τους γονείς τους, νήπια και παιδιά έως 3 ετών, αγώνες κολύμβησης αγοριών και κοριτσιών από τα πειραϊκά σωματεία του Ολυμπιακού, του Εθνικού και της Α.Ο. Καστέλλας και από τα παιδιά που συμμετέχουν στα προγράμματα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, αγώνας υδατοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακού και Εθνικού, καθώς και επίδειξη της ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης του Ο.Π.Α.Ν. με το έργο: «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων». Την Γιορτή Κολύμβησης πλαισίωσε μουσικά η μπάντα του Λιμενικού Σώματος.

Στο τέλος απονεμήθηκαν μετάλλια από τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και την Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες, καθώς και κύπελλα στα πειραϊκά σωματεία και στα προγράμματα Υγρού Στίβου του Ο.Π.ΑΝ.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε ότι ο Ο.Π.Α.Ν. διοργανώνει πάντα όμορφες και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις. Ο κ. Μώραλης υπογράμμισε την παρουσία πολλών παιδιών, γονέων και πολύ κόσμου σε μια ατμόσφαιρα χαράς και χαμόγελου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο. Συνεχάρη τα παιδιά που παίρνουν μέρος στους αγώνες και τους γονείς που ωθούν τα παιδιά στον αθλητισμό: στο κολύμπι, στο πόλο, στη συγχρονισμένη κολύμβηση, σε αθλήματα θαλασσινά. Συνεχάρη επίσης τους γυμναστές του ΟΠΑΝ και όσους βοήθησαν για να έχουν αυτή την εξέλιξη τα παιδιά, την κα Αντωνάκου, τον κ. Δουρέκα και όλο το επιτελείο, που έχουν κάνει μία πολύ καλή δουλειά. «Είναι από τις δομές του Δήμου Πειραιά που είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι και εύχομαι να συνεχίσει έτσι και ακόμα καλύτερα» κατέληξε ο Δήμαρχος Πειραιά.

H Πρόεδρος του ΟΠΑΝ κα Σταυρούλα Αντωνάκου, αφού καλωσόρισε τους γονείς και όλους τους παρευρισκόμενους στη Γιορτή Κολύμβησης, η οποία – όπως είπε – συμπίπτει με τις “Ημέρες Θάλασσας”, τους ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλο το χρόνο στα προγράμματα υγρού στίβου του Ο.Π.Α.Ν.
Δήλωσε υπερήφανη για το Δημοτικό Κολυμβητήριο -που όπως τόνισε – «αντικειμενικά και λόγω της ιδιότητάς μου, μπορώ να πω, ότι είναι ένα από τα καλύτερα κολυμβητήρια της χώρας.» Απένειμε συγχαρητήρια στους γυμναστές στο διοικητικό προσωπικό και σε όλους τους εργαζόμενους του Κολυμβητηρίου, γιατί είναι ένα από τα ελάχιστα που λειτουργούν επτά ημέρες τη βδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, δίνοντας τη δυνατότητα σε χιλιάδες δημότες να αθλούνται, αλλά και στους συλλόγους της πόλης, όπως ο Ολυμπιακός, ο Εθνικός – ο αυτοκράτορας του υγρού στίβου – και ο Α.Ο. Καστέλλας, (που κάνει μία πάρα πολύ σοβαρή δουλειά στο «φυτώριο» του) να προπονούνται καθημερινά.

http://www.imeresthalassas.gr/
Facebook.com/ImeresThalassas 
Instagram.com/imeresthalassas
#ImeresThalassas

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button