Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Ετήσια εκδήλωση των Διευθύνσεων Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού, Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά στη Δημοτική Πινακοθήκη

Στο κατάμεστο από εργαζόμενους αίθριο της  Δημοτικής Πινακοθήκης, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του προσωπικού των Διευθύνσεων Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού, Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά.

Ετήσια εκδήλωση  των Διευθύνσεων  Διοίκησης,  Ανθρώπινου Δυναμικού, Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών  του Δήμου Πειραιά στη Δημοτική ΠινακοθήκηΟ Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης,  στον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στην αλλαγή του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας, τονίζοντας ότι ο Δήμος Πειραιά βρίσκεται σε στάδιο αναδιοργάνωσης. Στη συνέχεια σημείωσε: «Οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε είναι πάντα με γνώμονα το καλό του δήμου και του προσωπικού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους γιατί το 2022 έγινε μια συστηματική δουλειά και παρά την υποστελέχωση και τα προβλήματα της Δημόσιας Διοίκησης, ήταν μια  αρκετά καλή χρονιά και στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και διοικητικά. Προσπαθούμε και έχουμε το μεράκι και τη θέληση να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και αυτή η διάθεση είναι που μας οδηγεί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Αντιδήμαρχο κα  Χαραλαμπία Ζηλάκου για την καλή μας συνεργασία  τα  εννέα χρόνια της Δημοτικής Αρχής και εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους».

Ετήσια εκδήλωση  των Διευθύνσεων  Διοίκησης,  Ανθρώπινου Δυναμικού, Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών  του Δήμου Πειραιά στη Δημοτική ΠινακοθήκηΗ Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και
Βρεφονηπιακών Σταθμών κα   Χαραλαμπία Ζηλάκου, στον χαιρετισμό της,
ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλους και τόνισε μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα να συγχαρώ για το αξιέπαινο έργο που επιτελείται και στις τρείς  Υπηρεσίες του Δήμου μας τη Διευθύντρια των Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Ειρήνη Βασίλαινα, τη Διευθύντρια Διοίκησης κα Μαρία Πυρλή, τον Διευθυντή του Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης, κ. Κωνσταντίνο Διαθεσόπουλο, τις Προϊστάμενες και τους Προϊσταμένους των Τμημάτων και των τριών Διευθύνσεων για την  άψογη συνεργασία που έχουμε και όλο το  προσωπικό. Καθημερινά όλοι εσείς δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας για την απρόσκοπτη λειτουργία των  Υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά, κάτι το οποίο εκτιμώ και αναγνωρίζω βλέποντας την ποιοτική δουλειά που  γίνεται καθημερινά».

Στη συνέχεια, η κα Ζηλάκου σημείωσε  ότι με αίσθημα ευθύνης  θα συνεχίσουν  να εργάζονται  σκληρά  για την αρτιότερη οργάνωση και λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά και  ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ.  Γιάννη Μώραλη που  την τιμά με την εμπιστοσύνη του.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν κληρώσεις και προσφέρθηκαν δώρα στους τυχερούς.

Ετήσια εκδήλωση  των Διευθύνσεων  Διοίκησης,  Ανθρώπινου Δυναμικού, Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών  του Δήμου Πειραιά στη Δημοτική ΠινακοθήκηΣτην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο Βουλευτής κ. Γιάννης Μελάς, η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Βασίλης Ταταρόπουλος, οι Πρόεδροι  των Γ΄ και Ε΄ Δημοτικών Κοινοτήτων κ.κ. Χαράλαμπος Λιακόσταυρος και  Λεωνίδας Μελάς αντίστοιχα. Οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι κ.κ.  Δημήτρης Πεφάνης και Ηλίας Χατζηκώστας, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α΄ θμιας εκπαίδευσης κ. Χρήστος Μακρή και πάρα πολλοί υπάλληλοι των Διευθύνσεων.

 

 

 

Ετήσια εκδήλωση  των Διευθύνσεων  Διοίκησης,  Ανθρώπινου Δυναμικού, Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών  του Δήμου Πειραιά στη Δημοτική Πινακοθήκη

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button