Δελτία τύπου

Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια αυτοάμυνας από τη Διεύθυνση Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πειραιά

Η Διεύθυνση Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πειραιά, στο πλαίσιο των εθελοντικών της δράσεων, πραγματοποιεί δύο εισαγωγικά διαδικτυακά σεμινάρια αυτοάμυνας, μέσω της πλατφόρμας zoom, από τον ομοσπονδιακό  προπονητή  Ζίου Ζίτσου κ. Γιώργο Ζαντιώτη και την ομάδα του.

Τα σεμινάρια αυτοάμυνας έχουν  διάρκεια μιάμισης ώρας και οι θεματικές είναι: αυτοάμυνα για γονείς και παιδιά μαζί και αυτοάμυνα για γυναίκες.

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κα Ασπασία Αλιγιζάκη, σε δήλωσή της, τόνισε :

«Ως Διεύθυνση Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πειραιά, κρίναμε χρήσιμο να αποδεχτούμε την πρόταση του Ομοσπονδιακού προπονητή Ζίου Ζίτσου κυρίου Ζαντιώτη, ο οποίος μαζί με την ομάδα του θα προσφέρει δωρεάν δύο ενημερωτικά σεμινάρια αυτοάμυνας σε γονείς και μαθητές. Το θέμα της αυτοάμυνας και της αυτοπροστασίας είναι ένα ευαίσθητο ζήτημα, το οποίο απασχολεί μικρούς και μεγάλους. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, τέτοια σεμινάρια, έστω και διαδικτυακά, προσφέρουν στους δημότες σημαντικές πληροφορίες».

 

Αιτήσεις συμμετοχής

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Τρίτη 15 Ιουνίου 2021 στο email: paideiasdp3@piraeus.gov.gr.

 

Οι αιτήσεις βρίσκονται στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου στον εξής σύνδεσμο:  https://piraeus.gov.gr/programmata-dia-viou-mathisis/

 

Για περαιτέρω πληροφορίες στο Τμήμα Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πειραιά, στα τηλέφωνα 214-4053371 και 214 4053372.

 

Μετά την συγκέντρωση των αιτήσεων θα καθοριστεί η ημερομηνία πραγματοποίησης των σεμιναρίων που θα  γίνουν εντός του Ιουνίου.

 

Οι διαδικτυακές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν ημέρα Σάββατο και ώρα 16:00 – 17:30.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button