Δελτία τύπου

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης συμμετείχε σε συνάντηση για το Γηροκομείο Πειραιά

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συμμετείχε σήμερα σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Γηροκομείο Πειραιά, με τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης κα Δόμνα Μιχαηλίδου και την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας του Γηροκομείου της πόλης μας.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από όλους μας, από τον Μητροπολίτη, από την Αντιπεριφέρεια, από τον Δήμο, από τις παραγωγικές τάξεις και από τους επιστημονικούς φορείς του Πειραιά να κρατήσουμε το Γηροκομείο ανοιχτό, προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Υποδεχθήκαμε την Υφυπουργό, η οποία έχει δείξει ήδη με πράξεις και όχι με ευχολόγια τη συμπαράστασή της στο Γηροκομείο. Ο στόχος είναι διττός: αφενός να ξεπεράσουμε το παροδικό πρόβλημα, το οποίο οξύνθηκε λόγω της πανδημίας, αφετέρου να εξασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία του στο μέλλον. Το Γηροκομείο Πειραιά είναι μια κοινωνική δομή που κοσμεί την πόλη και επιτελεί σημαντικό έργο. Καταβάλλουμε προσπάθεια, είμαστε όλοι μαζί και πιστεύω  ότι θα τα καταφέρουμε».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button