Δελτία τύπου

Άμεση η κατάσβεση της πυρκαγιάς περιορισμένης έκτασης στον χώρο του δημοτικού κολυμβητηρίου στα Βοτσαλάκια

Κλειστές οι εγκαταστάσεις έως τη Δευτέρα 20/7/2020 λόγω των εργασιών αποκατάστασης

Ο Δήμος Πειραιά ενημερώθηκε, την Πέμπτη 16 Ιουλίου, λίγο μετά τις 23:00, ότι ξέσπασε πυρκαγιά, περιορισμένης έκτασης, στο δημοτικό κολυμβητήριο στην περιοχή Βοτσαλάκια. Αμέσως ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Αστυνομία, που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, όπου την  έθεσαν σε περιορισμό και την κατάσβεσαν. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα του στεγνωτήρα στα αποδυτήρια, τα οποία και υπέστησαν υλικές ζημιές.

Στον χώρο δεν υπήρχαν εργαζόμενοι του Ο.Π.Α.Ν., καθώς οι εγκαταστάσεις ήταν κλειστές, ενώ αμέσως στο σημείο έσπευσε ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Ιωσήφ Βουράκης, ο οποίος δήλωσε:

«Πρόκειται για μια περιορισμένης  έκτασης πυρκαγιά, που χάρις στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής τέθηκε άμεσα σε πλήρη έλεγχο και έσβησε. Σύμφωνα με τους ειδικούς η πυρκαγιά ξεκίνησε από τεχνική βλάβη του στεγνωτήρα στα αποδυτήρια και ευτυχώς στον χώρο δεν υπήρχε κανένας εργαζόμενος. Οι τεχνικές μας υπηρεσίες από αύριο  κιόλας θα προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών, ώστε την ερχόμενη Δευτέρα να τεθεί  ξανά  το κολυμβητήριο  σε λειτουργία. Μέχρι την ολοκλήρωση  των εργασιών αποκατάστασης,  ζητάμε την κατανόηση των δημοτών των αθλητών και των ομάδων τους, καθώς οι εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου μας θα παραμείνουν κλειστές μέχρι την Δευτέρα 20/7/2020».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button