Δελτία τύπου

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παρέδωσε υγειονομικό υλικό στο Τζάνειο Νοσοκομείο

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Ιωσήφ Βουράκης παρέδωσαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο υγειονομικό υλικό, για τη στήριξη του έργου του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, προσέφεραν δύο φορητούς ηλεκτρικούς αναπνευστήρες, ιατρικά γυαλιά και μάσκες, τα οποία είναι μια δωρεά του κ. Yasam Ayavefe στον Οργανισμό, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά. Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Ayavefe έχει ήδη προσφέρει στον Δήμο τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, για τους ωφελούμενους της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά.

Το υγειονομικό υλικό παρέλαβε η Διοικήτρια του Τζανείου Νοσοκομείου κ. Μαρία Αρβανίτη, ο Αναπληρωτής Διοικητής κ Ηλίας Γουζούασης και ο Διευθυντής της Α΄ χειρουργικής κλινικής του Τζανείου Νοσοκομείου και επικεφαλής της Δημοτικού Συνδυασμού «Πειραιάς – Πόλη Πρότυπο» κ. Νίκος Βλαχάκος.

Ο  Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, ευχαρίστησε τον κ. Yasam Ayavefe για τη δωρεά, λέγοντας πως οι πρωτοβουλίες για τη στήριξη του ιατρικού προσωπικού της πόλης μας εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, είναι αναγκαίες όσο ποτέ. «Παραδώσαμε υγειονομικό υλικό με τον Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν. Ιωσήφ Βουράκη στη Διοίκηση του Τζανείου Νοσοκομείου, προκειμένου να συμβάλλουμε στο δύσκολο έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, το οποίο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού. Πρόσφατα προσφέραμε στα δύο νοσοκομεία της πόλης μας, Τζάνειο και Μεταξά, ασπίδες προστασίας προσώπου, τις οποίες δημιουργούμε στο Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας για τη Γαλάζια Ανάπτυξη «Blue Lab». Κάθε πρωτοβουλία ιδιωτών και φορέων που έχει ως επίκεντρο την ενίσχυση των νοσοκομείων τα πόλης μας με υγειονομικό υλικό είναι ευπρόσδεκτη και εύχομαι η προσφορά αυτή να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση. Εν μέσω υγειονομικής κρίσης, ενώνουμε ακόμα περισσότερο δυνάμεις, στηρίζοντας το έργο του ιατρικού προσωπικού της πόλης μας».

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κ. Ιωσήφ Βουράκης, σε δήλωσή του, ανέφερε:

«Παραδώσαμε με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη στο Τζάνειο Νοσοκομείο δύο φορητούς ηλεκτρικούς αναπνευστήρες, ιατρικά γυαλιά και μάσκες. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε δίπλα στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, σε αυτόν τον καθημερινό αγώνα που δίνουν. Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τον φίλο Yasam Ayavefe που σε αυτή την δύσκολη στιγμή για όλους μας, στέκεται αρωγός στην προσπάθειά μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος ότι μέσα από αυτή τη δοκιμασία θα βγούμε όλοι πιο δυνατοί».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button