Δελτία τύπου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, η ετήσια εκδήλωση της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας,   στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινότητας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στον χαιρετισμό του τόνισε πως η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει την προσπάθεια, προκειμένου να αλλάξει προς το καλύτερο το κέντρο και τις γειτονιές της πόλης. Αναφερόμενος στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα επεσήμανε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που το Θεμιστόκλειο Στάδιο, ένας ιστορικός αθλητικός πολυχώρος, παραδόθηκε στους Πειραιώτες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως για τη Δημοτική Αρχή, η πλήρης ανακατασκευή του αποτελούσε δέσμευση η οποία έγινε πράξη. Επίσης, ο Δήμαρχος Πειραιά ανέφερε πως επόμενος στόχος για την Ε΄ Δημοτική Κοινότητα, είναι το θέμα του ιστορικού κινηματογράφου «Καλιφόρνια». Κλείνοντας τον χαιρετισμό του ο κ. Μώραλης, αναφέρθηκε στην εποικοδομητική συνεργασία με όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, λέγοντας πως παρά τις όποιες θεμιτές διαφωνίες, η ενότητα που υπάρχει στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι σημαντική, προκειμένου να γίνονται βήματα προόδου στην  πόλη.

Ο Πρόεδρος της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Λεωνίδας Μελάς, στον χαιρετισμό του  επεσήμανε,  μεταξύ άλλων,  ότι η Δημοτική Αρχή υλοποίησε  σημαντικά έργα στην περιοχή,  μεταξύ των οποίων η δημιουργία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) και η πλήρης ανακατασκευή του Θεμιστόκλειου Σταδίου.  Αναφέρθηκε επίσης, στην ανάπλαση της περιοχής του Αγίου Διονυσίου, τονίζοντας ότι «όλα αυτά δείχνουν ότι η Ε΄ Δημοτική Κοινότητα βρίσκεται σε καλό δρόμο».

Στη συνέχεια, σημείωσε ότι ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μώραλης και το Δημοτικό Συμβούλιο είναι δίπλα στους κατοίκους και προσπαθούν προκειμένου να επιλυθούν ζητήματα που απασχολούν  την Ε΄ Δημοτική Κοινότητα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι  Βουλευτές κ.κ. Κώστας Κατσαφάδος, Γιάννης Μελάς, Νίκος Μανωλάκος και Χριστόφορος Μπουτσικάκης, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Αντιδήμαρχοι, Εντεταλμένοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι,  Κοινοτικοί Σύμβουλοι κ.a.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button