Δελτία τύπου

Δήλωση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη για τις Αποκριατικες Εκδηλωσεις του Δημου Πειραια

«Ο Πειραιάς γιορτάζει τη φετινή Αποκριά με μια σειρά δωρεάν εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους, όπως πάντα, με σεμνότητα και χωρίς υπερβολές. Κέφι, μουσική και χορός θα «πλημμυρίσουν» το κέντρο και τις γειτονιές, σε μια προσπάθεια να δώσουμε τη δυνατότητα στους δημότες μας να διασκεδάσουν με τις οικογένειές τους στην πόλη μας. Οι Απόκριες είναι άλλωστε μια ευκαιρία για όλους μας να ξεφύγουμε για λίγο από τα προβλήματα και την πίεση της καθημερινότητας.

Για την Τσικνοπέμπτη έχουμε ετοιμάσει ένα παραδοσιακό γλέντι στην αγορά του Πειραιά, με μεζέδες, όπως επιβάλλει η ημέρα, μουσική και χορό, ενώ ξεχωριστές γιορτές θα γίνουν στα Ειδικά Σχολεία της πόλης μας, προκειμένου τα παιδιά να διασκεδάσουν την ημέρα αυτή με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους.

Οι εκδηλώσεις μας θα κορυφωθούν την Καθαρά Δευτέρα με το παραδοσιακό γλέντι στην παραλία της Φρεαττύδας, με μια μοναδική συναυλία από τον ρεμπέτη Μπάμπη Τσέρτο και δωρεάν Σαρακοστιανά εδέσματα, τα οποία για ακόμα μια χρονιά είναι προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σας περιμένουμε όλους στις εκδηλώσεις του Δήμου μας. Εύχομαι σε όλους καλή διασκέδαση και καλή Σαρακοστή!»

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button