Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Ετήσια εκδήλωση του προσωπικού των Διευθύνσεων Διοίκησης – Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά

H ετήσια εκδήλωση του προσωπικού των Διευθύνσεων Διοίκησης,  Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο αίθριο της Δημοτικής Πινακοθήκης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης  ανέφερε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του, ότι ο ρόλος των Βρεφονηπιακών  Σταθμών  είναι πολύ σημαντικός  στην εξέλιξη της ζωής ενός  παιδιού, καθώς ως έναν βαθμό,  διαμορφώνει τον χαρακτήρα του.  Ο κ. Μώραλης  επεσήμανε πως τον χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός, ότι οι γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου είναι ευχαριστημένοι από τις παρεχόμενες υπηρεσίες, λέγοντας παράλληλα πως είναι σημαντικό το έργο που επιτελούν η  Αντιδήμαρχος κα Ζηλάκου,  η Διευθύντρια  κα Βασίλαινα και όλοι όσοι  εργάζονται  στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.

Στη συνέχεια, ο κ. Μώραλης αναφέρθηκε στην έλλειψη προσωπικού  στον Δήμο Πειραιά, σημειώνοντας ότι πριν από χρόνια οι υπάλληλοι ήταν 2.600 άτομα, ενώ τώρα είναι περίπου 1.300, έχοντας  αυξημένες αρμοδιότητες.

Ακολούθως, ο Δήμαρχος Πειραιά τόνισε πως ο Δήμος κάθε χρόνο που περνάει θα λειτουργεί καλύτερα, προσθέτοντας πως είναι σημαντικό να υπάρχει αγαστή συνεργασία με την κεντρική διοίκηση, έτσι ώστε να ενισχύεται γρηγορότερα ο Δήμος με έμψυχο δυναμικό, προκειμένου να καλύπτει ανάγκες.

Τέλος, επεσήμανε  ότι όπως στο Δημοτικό Συμβούλιο υπάρχει μέχρι  τώρα καλή συνεργασία,  το ίδιο συμβαίνει και στις Υπηρεσίες, σημειώνοντας ότι παρά τις όποιες διαφωνίες, αυτό  που έχει σημασία είναι να επιλύονται με ευγένεια και με σεβασμό.

Η Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης  και Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, στον χαιρετισμό της,   τόνισε ότι  στόχος  για το 2020 είναι να  συνεχιστεί η καλή και παραγωγική δουλειά, όπως ακριβώς συμβαίνει τα 5,5 τελευταία χρόνια στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και να εξακολουθήσουν  να  κρατούν  υψηλό επίπεδο, αναλαμβάνοντας και τα νέα της  καθήκοντα  για τη  Διεύθυνση Διοίκησης και τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης.

Η κα Ζηλάκου ευχαρίστησε από καρδιάς για το έργο που επιτελούν τη Διευθύντρια των Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Ειρήνη Βασίλαινα, τη Διευθύντρια Διοίκησης κα Πελαγία Νιαρχάκου, τον Διευθυντή του Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης κ. Κωνσταντίνο Διαθεσόπουλο,  τις Προϊσταμένες και τους Προϊσταμένους των Τμημάτων και των τριών Διευθύνσεων. Ευχαρίστησε επίσης, όλο το  προσωπικό που  – όπως είπε – δίνουν  τον καλύτερο εαυτό τους για την απρόσκοπτη λειτουργία των  Υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά, κάτι το οποίο εκτιμά και αναγνωρίζει  βλέποντας την ποιοτική δουλειά που  γίνεται καθημερινά.

«Από την πλευρά μου, θα ήθελα να βρίσκομαι δίπλα σε εσάς και να συνεχίσω να αγωνίζομαι  για την αρτιότερη οργάνωση και λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου και για  τις καλύτερες δυνατές παροχές», υπογράμμισε η κα Ζηλάκου.

Τέλος, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη, για την  συμπαράσταση  στις καθημερινές προσπάθειες που γίνονται προκειμένου να κρατηθεί ψηλά ο πήχης των Υπηρεσιών στον Δήμο  Πειραιά.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι  Βουλευτές κα Νόνη Δούνια και κ. Νικόλαος  Μανωλάκος, Αντιδήμαρχοι, Εντεταλμένοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων,  Κοινοτικοί Σύμβουλοι και πολλοί εργαζόμενοι.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button