Δελτία τύπου

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην ετήσια εκδήλωση του Α.Φ.Μ.Σ. “ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ”

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης,  παρευρέθηκε  χθες, στην ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Φυσιολατρικού Μορφωτικού Συλλόγου «Φοίνικας  Πειραιά», που πραγματοποιήθηκε στο μέγαρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια  βραβεύσεων αθλητών, προπονητών και προσώπων που στηρίζουν τον Σύλλογο,  ο κ. Μώραλης απένειμε  τιμητική πλακέτα στον Αντιπρόεδρο του Α.Ο.Φ. Πορφύρα  και Πρόεδρο της επιτροπής βόλεϊ του  Πορφύρα  κ. Νίκο  Δελαγραμμάτικα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του, ευχήθηκε  στον Σύλλογο να έχει μια καλή αθλητική χρονιά και να συνεχίσει το έργο που επιτελεί κυρίως με τις ακαδημίες, τονίζοντας ότι «δεν είναι μόνο ο αθλητισμός και οι νίκες, είναι κυρίως η συμμετοχή των παιδιών στον αθλητισμό». Επίσης, συνεχάρη τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον «Φοίνικα», καθώς και σε όλα τα σωματεία του Πειραιά, γιατί  -όπως είπε – ο αθλητισμός είναι μια χρήσιμη διέξοδος.

O Πρόεδρος του Αθλητικού Φυσιολατρικού Μορφωτικού Συλλόγου «Φοίνικας  Πειραιά» κ. Ανδρέας Κιοσές, στον χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη  και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κ. Ιωσήφ Βουράκη, για τις εργασίες αναβάθμισης  που ξεκίνησαν  πρόσφατα  στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του «Φοίνικα».

Επίσης, τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στον αθλητισμό απονεμήθηκε στον Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν.  κ. Ιωσήφ Βουράκη. Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο Βουλευτής κ. Κώστας Κατσαφάδος.

Ο κ. Βουράκης, στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα  μέλη του Δ.Σ. του «Φοίνικα Πειραιά» για τη βράβευση  και  ανέφερε ότι στον Ο.Π.Α.Ν. του δίνεται η ευκαιρία να προσφέρει στον αθλητισμό και στην πόλη του Πειραιά. Επίσης, ανακοίνωσε ότι  καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια να βρεθούν πόροι, ώστε να κατασκευαστούν δύο ή τρία κλειστά γήπεδα μπάσκετ, στην πόλη.

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε και στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Παναγιώτη Καλογερόγιαννη για την προσφορά του στην πόλη.  Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο Βουλευτής κ. Γιάννης Μελάς.

Σε συνέχεια των βραβεύσεων, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κα Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου απένειμε τιμητική πλακέτα  στον πρώην αθλητή και προπονητή του «Φοίνικα»  κ.  Νίκο Μανιάτη.

Επίσης, ο  Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Καρύδης, απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρώην αθλητή του Συλλόγου κ. Μάριο Φωτόπουλο.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button