Δελτία τύπου

Πλήθος κόσμου απόλαυσε το Τσίρκο Cachivache στην πλατεία Πηγάδας

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε σήμερα το Τσίρκο Cachivache, ένα συναρπαστικό τσίρκο-μουσικό-θεατρικό θέαμα, στην πλατεία Πηγάδας, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά.

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ξεχωριστό θέαμα με επικίνδυνα ακροβατικά, απίθανα ζογκλερικά και πολλή μουσική.

Ο αγαπημένος σε όλους Άγιος Βασίλης, καθώς και ένας επιβλητικός ξυλοπόδαρος καλωσόρισαν τους μικρούς Πειραιώτες, οι οποίοι  συμμετείχαν σε δημιουργικά εργαστήρια ζωγραφικής, Χριστουγεννιάτικων κατασκευών και face painting.

Την εκδήλωση πλαισίωσε με τις μελωδίες της η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του,  αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους, τόνισε ότι η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά. «Επιθυμία μας ήταν να διοργανώσουμε Χριστουγεννιάτικες δράσεις σε όλες τις γειτονιές της πόλης μας, προκειμένου να διασκεδάσουν μικροί και μεγάλοι τις γιορτινές αυτές ημέρες», σημείωσε ο Δήμαρχος Πειραιά, προσθέτοντας στη συνέχεια: «Χαίρομαι για την ανταπόκριση που έχουν οι εκδηλώσεις μας και που δίνουμε τη δυνατότητα στις οικογένειες, στα παιδιά να ψυχαγωγούνται και να χαμογελούν. Όπως έχω ξαναπεί όταν χαμογελούν τα παιδιά, χαμογελάμε κι εμείς».  

 

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button