Δελτία τύπου

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα  έψαλαν στον  Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη  Μώραλη η  Φιλαρμονική  Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου και  η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η OMONOIA»,  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο.  

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε  ότι μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αβραμίδη, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους υποδέχθηκαν τη Φιλαρμονική  Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου, αλλά και την Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η OMONOIA», που κάθε χρόνο παραδοσιακά  ψάλλουν  τα κάλαντα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Ο Δήμαρχος Πειραιά υπογράμμισε ότι τα Χριστούγεννα κυριαρχεί η χαρά, η ελπίδα και η αισιοδοξία και ανέφερε ότι πραγματοποιούνται όμορφες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε όλες τις γειτονιές της πόλης.

«Καλά Χριστούγεννα  και καλή χρονιά σε όλους τους Πειραιώτες και σε όλους τους Έλληνες», ευχήθηκε ο κ. Μώραλης.     

Παρευρέθηκαν: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Αβραμίδης,  οι Αντιδήμαρχοι :  Επικοινωνίας-Προβολής, Μέσων Ενημέρωσης και Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών και Εθνικών Πόρων κα Ανδριάνα Ζαρακέλη και  Προσόδων και Εμπορίου κ. Γρηγόρης Καψοκόλης.  Οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι : Δημοτικής Συγκοινωνίας κα Γερασιμούλα – Αλεξάνδρα Τουµαζάτου  και Δημοτικής Αστυνομίας κα Κυριακή Μπουρδάκου.  Ο Πρόεδρος της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αλέξανδρος Νανόπουλος και οι σύμβουλοι του Δημάρχου κ.κ. Γεράσιμος Αγγελετάκης, Βασίλης Καραγιάννης και Παναγιώτης Κυρίμης.

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button