Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Χριστουγεννιάτικη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης για τη συλλογή παιχνιδιών και βιβλίων από την ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Χριστουγεννιάτικη δράση συλλογής παιχνιδιών και βιβλίων για τα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών της ΚΟ.Δ.Ε.Π., ηλικίας έως 14 ετών, διοργανώνει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, σε συνεργασία με την Ελληνογαλλική Σχολή «Jeanne DArc».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου από τις 11.00 έως τις 17.00,  στην πλατεία Κοραή και εντάσσεται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά και των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης της ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Κατά τη διάρκεια της συλλογής παιχνιδιών και βιβλίων, στο Γραφείο Εθελοντισμού (πλατεία Κοραή, ισόγειο Δημαρχείου Πειραιά) θα πραγματοποιούνται μουσικοχορευτικές δραστηριότητες από μαθητές της Ελληνογαλλικής Σχολής «Jeanne D’ Arc», καθώς και από φορείς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης. Συμμετέχουν : η χορωδία και το χορευτικό σύνολο παραδοσιακών χορών της Ελληνογαλλικής Σχολής «Jeanne DArc», το χορευτικό της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια», το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά, με μουσικό σύνολο για φωνή και πιάνο, το Πειραϊκό Φωνητικό Σύνολο Libro Coro, η χορωδία Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου και η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button