Δελτία τύπου

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στις εκλογές της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συμμετείχε σήμερα, στις εργασίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και του νέου Εποπτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, για τη νέα δημοτική περίοδο 2019 – 2023.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Εύχομαι στον νέο Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε., όποιος και αν είναι, καθώς  και σε όλα τα νέα μέλη του Δ.Σ. να έχουν μια καλή και παραγωγική θητεία, με οφέλη για την Αυτοδιοίκηση και την κοινωνία, που αποτελεί κοινό στόχο όλων μας.

Είχα και έχω την άποψη ότι για να προοδεύσει η Αυτοδιοίκηση -η οποία έχει πολλάκις αποδείξει την ικανότητά της, την αλληλεγγύη της προς την κοινωνία, την εργατικότητά της, τις γνώσεις και την τεράστια θέλησή της- πρέπει να συμβούν τουλάχιστον δυο πράγματα: Αφενός η κεντρική διοίκηση να εμπιστευτεί στην πράξη την Αυτοδιοίκηση και να την αφήσει ελεύθερη και ενισχυμένη να κάνει τη δουλειά της, αφετέρου η Αυτοδιοίκηση να απομακρυνθεί από τα κόμματα, καθώς η απόλυτη εξάρτηση από αυτά είναι προφανές στην πορεία των χρόνων, ότι δεν βοήθησε, αλλά κυρίως δημιούργησε περισσότερα προβλήματα, καθώς η εξάρτηση από κόμματα και κυβερνήσεις είναι βέβαιο ότι στερεί τη δυνατότητα για ειλικρινή, καλόπιστη κριτική, αλλά και δυναμική διεκδίκηση όταν αυτό απαιτηθεί».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button