Δελτία τύπου

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης επισκέφθηκε χθες, μετά από πρόσκληση του Αντιπτεράρχου και Διευθυντή του στρατιωτικού γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας κ. Γρηγορίου Πρεζεράκου, την Προεδρική Φρουρά.

Μαζί με τους Δημάρχους Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρη Κωσταντέλο, τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου κ. Γιάννη Φωστηρόπουλο και τον Δήμαρχο Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη,  επισκέφθηκαν τον Διευθυντή του γραφείου και ξεναγήθηκαν στους χώρους του στρατοπέδου, όπου τους έγινε παρουσίαση της δράσης, αλλά και της ιστορικής διαδρομής της Προεδρικής Φρουράς.

Ο κ. Μώραλης δήλωσε γι’ αυτήν την επίσκεψη:

«Ήταν μια εξαιρετική πρωτοβουλία του Αντιπτεράρχου κ. Πρεζεράκου προκειμένου Δήμαρχοι του παραλιακού μετώπου να επισκεφθούμε την Προεδρική Φρουρά και να μάθουμε σημαντικά και ενδιαφέροντα στοιχεία και για την ιστορική της διαδρομή, αλλά και στοιχεία για τη σημερινή της λειτουργία. Πάντα έχει ενδιαφέρον να μαθαίνεις καινούργια πράγματα και αυτό αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία όταν έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις από πρώτο χέρι πληροφορίες για τα σύμβολα της χώρας μας, ένα εκ των οποίων αποτελούν οι Εύζωνοι και η Προεδρική Φρουρά. Ευχαριστήσαμε τον Αντιπτέραρχο και τους συνεργάτες του για αυτήν την πραγματικά ξεχωριστή δυνατότητα που μας έδωσαν, αλλά και για την εξαιρετική οργάνωση και φιλοξενία τους».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button