Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΟΡΜΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2019

Ρεμπέτικη συναυλία με τον Πέτρο Μάλαμα πραγματοποιήθηκε χθες στον γραφικό όρμο της Αφροδίτης, στην Πειραϊκή.  Τη  συναυλία διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού  και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Πειραιά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ημέρες Θάλασσας 2019».

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης που παρακολούθησε τη συναυλία με την οικογένειά του, σε  δήλωσή του τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η ρεμπέτικη συναυλία στον όρμο της Αφροδίτης, στο Μπαϊκούτσι είναι μια όμορφη πρωτοβουλία, επισημαίνοντας ότι οι Πειραιώτες και οι επισκέπτες της πόλης, ψυχαγωγούνται με τις εκδηλώσεις των Ημερών Θάλασσας. «Το ρεμπέτικο ξεκίνησε από τον Πειραιά, εδώ γεννήθηκε, εδώ αναπτύχθηκε. Μας ενδιαφέρει να «χτίσουμε» ιστορία με το ρεμπέτικο και τον Πειραιά», τόνισε ο κ. Μώραλης. Τέλος,  συνεχάρη την ορχήστρα που συμμετείχε και ευχήθηκε οι εκδηλώσεις αυτές  να πολλαπλασιάζονται κάθε χρόνο.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου, σε δήλωσή της επεσήμανε  ότι το Μπαϊκούτσι στην Πειραϊκή είναι ένα σήμα  κατατεθέν του Πειραιά και ότι η παρουσία του κόσμου στη ρεμπέτικη συναυλία χαροποιεί τη Δημοτική Αρχή. «Το νόημα  των «Ημερών Θάλασσας» είναι ότι θέλουμε να προσελκύσουμε κόσμο στον Πειραιά και να αναδείξουμε τις ομορφιές της πόλης μας»,  ανέφερε η κα Αντωνάκου και κάλεσε τον κόσμο να συμμετάσχει και στις επόμενες εκδηλώσεις.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button