Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Η 9η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΑΡΗ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης εγκαινίασε σήμερα την 9η Ανθοκομική Έκθεση Πειραιά, στην πλατεία Κανάρη στο  Πασαλιμάνι.

Την έκθεση οργανώνει ο Δήμος σε συνεργασία με τον Αγροτικό Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του, ανέφερε μεταξύ άλλων, πως η 9η Ανθοκομική Έκθεση Πειραιά είναι ένα ευχάριστο γεγονός που συμπίπτει με τον εορτασμό των Ημερών Θάλασσας 2019 και αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη.

Σημείωσε πως χαίρεται ιδιαίτερα που βλέπει ότι δημότες και επισκέπτες της πόλης, έχουν «αγκαλιάσει» την έκθεση, η οποία προσελκύει κάθε χρόνο όλο και περισσότερο κόσμο. Στη συνέχεια σημείωσε: «Είναι πολύ ευχάριστο να είμαστε όλοι μαζί στις εκδηλώσεις της πόλης μας, όπως σήμερα στην Ανθοκομική Έκθεση, αλλά και στις Ημέρες Θάλασσας που είναι σημαντικές εκδηλώσεις, τις οποίες διοργανώνει η πόλη για την πόλη».

Ο κ. Μώραλης ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο κ. Σταύρο Βοϊδονικόλα για τη συμβολή του στη  διοργάνωση της Ανθοκομικής Έκθεσης τα τελευταία 5 χρόνια, καθώς και τον Πρόεδρο των Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής κ. Μεταξά για την αγαστή συνεργασία. Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, κάλεσε τους Πειραιώτες και όχι μόνο,  να επισκεφθούν  την 9η Ανθοκομική Έκθεση Πειραιά  και να προμηθευθούν λουλούδια και φυτά.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας   στον χαιρετισμό του, ανέφερε μεταξύ άλλων πως η απόφαση να μεταφερθεί η Ανθοκομική Έκθεση Πειραιά στην πλατεία Κανάρη, ήταν σωστή καθώς κάθε χρόνο αυξάνεται η προσέλευση του κόσμου. Σημείωσε πως βοήθησε τους καταστηματάρχες της περιοχής λέγοντας πως οι Πειραιώτες συνδυάζουν τη φθηνή αγορά λουλουδιών σε ένα όμορφο περιβάλλον με τον καφέ και το φαγητό τους  στα γύρω μαγαζιά εστίασης και τη βόλτα τους στο Πασαλιμάνι.

Στη συνέχεια, ο κ. Βοϊδονικόλας έκανε απολογισμό του έργου του ως Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου αφού θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος.

Τέλος, ευχαρίστησε  τον Πρόεδρο Φυτωριούχων κ.  Μεταξά και τους ανθοκόμους της Αττικής για τη συνεργασία καθώς και όλους όσοι συμβάλουν στην επιτυχή διοργάνωση της 9ης Ανθοκομικής Έκθεσης Πειραιά.

Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Ανθοκομικού Συνεταιρισμού Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής κ. Αλέξανδρος Μεταξάς, στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο  κ. Μώραλη και  τον Αντιδήμαρχο κ. Βοϊδονικόλα για την άριστη συνεργασία και κάλεσε τους δημότες του Πειραιά, καθώς και των όμορων Δήμων να  επισκεφτούν  την έκθεση για να ομορφύνουν τα μπαλκόνια και τους κήπους τους με λουλούδια.

Στην  εκδήλωση των εγκαινίων συμμετείχε η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά.

Η 9η Ανθοκομική Έκθεση θα διαρκέσει έως τις 12 Μαΐου.

Ωράριο λειτουργίας : 10:00 – 22:00.

 

http://www.imeresthalassas.gr/

Facebook.com/imeresThalassas

Instagram.com/imeresthalassas

#imeresThalassas

 

 

 

 

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button