Δελτία τύπου

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, μετά το τέλος της παρέλασης για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου1821, δήλωσε:

«Eύχομαι χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες, σε όλους τους Πειραιώτες. Το μήνυμα της σημερινής ημέρας, το χιλιοειπωμένο και  χιλιοδιαβασμένο μήνυμα ότι «οι Έλληνες ενωμένοι  τα καταφέρνουμε, ενώ όταν συγκρουόμαστε ή επικρατούν έριδες δεν επιτυγχάνουμε»,  θα πρέπει κάποια στιγμή να υιοθετηθεί από όλους. Καλό είναι να το λέμε στα μικρόφωνα, αλλά θα πρέπει να το εφαρμόσουμε στην πράξη.  Άρα ενωμένοι κερδίζουμε, διαιρεμένοι δεν προχωράμε».

 Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι ακούστηκε το «Μακεδονία ξακουστή»  σήμερα,   όχι μία αλλά πολλές φορές, ο κ. Μώραλης απάντησε:

«Δεν μέτρησα πόσες φορές ακούστηκε το «Μακεδονία ξακουστή»  αλλά νομίζω όσες φορές ακουγόταν και πέρυσι και πρόπερσι, τόσες ακούστηκε και φέτος. Δεν νομίζω ότι είναι το μείζον και το κορυφαίο ζήτημα αυτό. Χαίρομαι γιατί έγινε μία άριστη παρέλαση στον Πειραιά – και ευχαριστώ όλους όσοι συνέβαλαν γι’ αυτή – με έναν όμορφο καιρό, σε μια ωραία μέρα. Χρόνια πολλά σε όλους».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button