Δελτία τύπου

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΟΡΦΥΡΑ ΣΤΟ «Π.ΣΑΛΠΕΑΣ»

«Ο Πορφύρας είναι ένας σύλλογος που εκπροσωπεί επάξια την πόλη μας στην Α1 Βόλεϊ γυναικών και η ανοδική του πορεία τα τελευταία χρόνια μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους», σημείωσε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο οποίος βρέθηκε χθες στο κλειστό γυμναστήριο «Π. Σαλπέας» όπου παρακολούθησε οικογενειακώς τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του Πορφύρα με τον Πανναξιακό για τη φετινή σεζόν.

Στο «Π. Σαλπέας» για να στηρίξουν τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ βρέθηκαν επίσης η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου και ο Πρόεδρος της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Νικήτας Γκόλφης.

Ο Αντιπρόεδρος του ΑΟΦ Πορφύρας και Πρόεδρος της επιτροπής βόλεϊ του Συλλόγου κ. Νίκος Δελαγραμμάτικας, βράβευσε  την Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου, για την πολύτιμη  στήριξή της στο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου.

Επιπλέον ο κ. Δελαγραμμάτικας, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, για την ουσιαστική συμβολή του ιδίου και του Δήμου, στην καλύτερη πορεία που έχει ο σύλλογος στην ιστορία του έως τώρα, καθώς ο Πορφύρας  είναι στην 6η θέση στην Α1 Εθνική 1 αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του τόνισε:

«Βρεθήκαμε στο «Π. Σαλπέας», να στηρίξουμε και να χειροκροτήσουμε τις αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ του Πορφύρα απέναντι στον Πανναξιακό για την Α1 Εθνική Βόλεϊ Γυναικών.  Ο Πορφύρας είναι ένας σύλλογος που εκπροσωπεί επάξια την πόλη μας στην Α1 γυναικών και η ανοδική του πορεία τα τελευταία χρόνια μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους. Θα ήθελα να συγχαρώ τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ για την παρουσία της στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, καθώς και το προπονητικό τιμ και τη διοίκησηΕίναι σημαντικό για εμάς να έχουν επιτυχίες οι Πειραϊκοί μας σύλλογοι.  Η άνοδος του Πειραϊκού αθλητισμού μας γεμίζει με αισιοδοξία. Ως Δημοτική Αρχή είμαστε πάντα κοντά στους Πειραϊκούς συλλόγους και στηρίζουμε τις προσπάθειες τους».

Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου, σε δήλωσή της, ευχαρίστησε τον Σύλλογο του Πορφύρα για την τιμητική αυτή βράβευση, λέγοντας πως είναι χαρούμενη που βραβεύεται στο πρόσωπό της, η προσπάθεια που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή και ο Ο.Π.Α.Ν. για τη στήριξη των αθλητικών συλλόγων της πόλης μας. «Η συμβολή σας στην ανάδειξη του Πειραϊκού αθλητισμού είναι σημαντική. Οφείλουμε να στηρίζουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες του Πειραιά και τους αθλητικούς συλλόγους που μας κάνουν υπερήφανους με τις επιτυχίες τους», σημείωσε η κα Αντωνάκου.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button