Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΕΟΠΟΛΗ ΜΑΝΗΣ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρέστη στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 198 χρόνια από την κήρυξη της Επανάστασης του 1821,  στην Αρεόπολη Μάνης.

Ο κ. Μώραλης, παρευρέθηκε στην καθιερωμένη Δοξολογία και στις εορταστικές εκδηλώσεις. Στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι, εκ μέρους του Δήμου Πειραιά, στο Μνημείο του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, τόνισε πως για ακόμα μια χρονιά παρευρέθηκε στις επετειακές  εκδηλώσεις στην Αρεόπολη Μάνης, προσθέτοντας: «Φέτος συμπληρώνονται 198 χρόνια από την κήρυξη της Επανάστασης του 1821. Πιστεύω πως είναι χρέος όλων μας, να τιμούμε τη μνήμη των ηρώων που πολέμησαν με αυταπάρνηση κι έδωσαν τη ζωή τους, προκειμένου να απολαμβάνουμε εμείς σήμερα, το αγαθό της ελευθερίας».

Ο κ. Μώραλης πρόσθεσε πως σε αυτή τη δύσκολη εποχή, μόνο αν είμαστε ενωμένοι με γνώμονα το καλό του τόπου μας, μπορεί να υπάρξει ευημερία και πρόοδος στην Ελλάδα. «Ως Δήμος Πειραιά θα είμαστε πάντα κοντά και θα τιμούμε όσους αγωνίστηκαν για να είναι ελεύθερη η χώρα μας».

Στις επετειακές εκδηλώσεις της 17ης Μαρτίου στην Αρεόπολη Μάνης, παρευρέθηκαν από τον Δήμο Πειραιά οι Αντιδήμαρχοι : κα Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου, ο κ. Ανδρέας Βεντούρης, ο κ. Παναγιώτης Καλογερόγιαννης, ο κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας, η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος κα Χαραλαμπία Ζηλάκου.

 

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button