Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε σήμερα  στις εκδηλώσεις  κοπής της πίτας  του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιωνιδείου Σχολής  και του Πειραϊκού Συνδέσμου,  στην αίθουσα εκδηλώσεων «Βαρώνου Κίμωνος Ράλλη».

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του, επεσήμανε ότι η κοπή της πίτας είναι ένα έθιμο στη χώρα μας, που δίνει την ευκαιρία σε όλους να έρθουν σε επαφή με Συλλόγους και φορείς της πόλης.

Για τον Δικηγορικό  Σύλλογο  Πειραιά, τόνισε ότι  είναι ένας σημαντικός Σύλλογος με τον οποίο υπάρχει συνεργασία και  για το θέμα των δικαστηρίων στην πόλη μας. Για τον Πειραϊκό Σύνδεσμο ανέφερε πως είναι το πιο ιστορικό σωματείο του Πειραιά, το οποίο είναι συνυφασμένο με την ιστορία της πόλης. Τέλος, υπογράμμισε τη σημασία που έχει για τη Δημοτική Αρχή να  βλέπει Συλλόγους και  Πειραιώτες, να ανταλλάσσει ευχές, αλλά και απόψεις. «Η Δημοτική Αρχή είναι πάντα κοντά σε συλλόγους και φορείς της πόλης μας» κατέληξε.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button