Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε  στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των Βρεφονηπιακών Σταθμών (17ος, 25ος) του Δήμου Πειραιά,  που πραγματοποιήθηκαν στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Κώστας Κωσταράκος», στα Καμίνια, καθώς και  στις εκδηλώσεις των Σταθμών (5ος και 20ος) στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Σινεάκ».

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Πειραιά παρευρέθηκε στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των Ε1 και Ε2 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης. Χθες, ο κ. Μώραλης επισκέφθηκε το Δ1 και το  Δ2 Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή  του ευχήθηκε χρόνια πολλά, με υγεία  σε όλους. Ανέφερε ότι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί και τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης, βρίσκονται σε ένα καλό επίπεδο και ότι ο ίδιος είναι αρκετά ικανοποιημένος. «Έχουμε δουλέψει αρκετά και με τον Χρήστο Αγραπίδη και με την κα Ζηλάκου, τους Προϊσταμένους  και τους εργαζόμενους  που πραγματικά υπερβάλλουν εαυτούς για να  καλύπτουν τυχόν αδυναμίες», τόνισε ο κ. Μώραλης. Όπως σημείωσε «παλεύουμε τα προβλήματα. Άλλες φορές τα υπερνικούμε και τα καταφέρνουμε κι άλλες φορές μας ξεπερνάνε» σημείωσε. Για τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης τόνισε: «Με  τις εκδρομές που διοργανώνουμε, με τα προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, με τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη που βοηθάει σε αυτήν την προσπάθεια νομίζω ότι πάμε αρκετά καλά.  Πάντα υπάρχει περιθώριο για ακόμα καλύτερα και περισσότερα πράγματα. Θα βελτιώσουμε υποδομές και υπηρεσίες τη χρονιά που έρχεται αλλά και τις επόμενες χρονιές, καθώς  θεωρώ ότι θα μας τιμήσει ξανά ο Πειραϊκός λαός και θα συνεχίσουμε να ασκούμε διοίκηση τα επόμενα χρόνια».

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης, ευχήθηκε  στους παρευρισκόμενους  χαρά, ειρήνη, υγεία, ομόνοια και αλληλεγγύη.  Ο κ. Αγραπίδης αναφέρθηκε στις κοινωνικές δομές του Δήμου Πειραιά, λέγοντας ότι ο Δήμος  παρά τις οικονομικές δυσκολίες και τα προβλήματα στηρίζει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, με το Κοινωνικό Παντοπωλείο, με τις Διατακτικές των Χριστουγέννων και του Πάσχα, με την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, η οποία όπως τόνισε έχει ένα πλούσιο έργο, η συνεργασία του Δήμου Πειραιά με την  UNESCO,  για τη φιλοξενία αστέγων στον Πύργο και άλλες δράσεις.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία  Ζηλάκου, σε σύντομο χαιρετισμό της, αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα στους παρευρισκόμενους, τόνισε μεταξύ άλλων ότι τα παιδιά μας δίνουν χαρά, ζωή, αισιοδοξία και ομορφαίνουν και χρωματίζουν χριστουγεννιάτικα αυτές τις Άγιες Ημέρες. Η κα Ζηλάκου ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται καθημερινά τα παιδιά τους στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, καθώς επίσης και τον Δήμαρχο κ. Μώραλη για την στήριξή του.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά έδωσε μια άλλη νότα στη γιορτινή ατμόσφαιρα των εκδηλώσεων των Σταθμών, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Στο τέλος των εκδηλώσεων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς,  ο Δήμαρχος Πειραιά και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος κα Χαραλαμπία  Ζηλάκου  προσέφεραν  σε όλα τα παιδιά δωροεπιταγές.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button