Εκδηλώσεις

Δωρεάν Καλοκαιρινή συναυλία με τραγούδια από τη φιλαρμονική ορχήστρα στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού θεάτρου Πειραιά

Καλοκαιρινή συναυλία δωρεάν για το κοινό, θα πραγματοποιήσει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά, την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018, στις 20:00, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά.

Στη συναυλία συμμετέχει η διακεκριμένη μεσόφωνος Ελένη Δάβου, η οποία θα ψυχαγωγήσει τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης μας με γνώριμα τραγούδια καταξιωμένων δημιουργών. Η μουσική διεύθυνση ανήκει στον Παναγιώτη Λυκούδη.

Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου, σε δήλωσή της επεσήμανε, πως για πρώτη φορά πραγματοποιείται συναυλία στον προαύλιο χώρο του εμβληματικού Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.  «Την Παρασκευή 13 Ιουλίου, θα υποδεχθούμε τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης μας, στον προαύλιο χώρο του ιστορικού μνημείου της πόλης μας, του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, για μια μοναδική μουσική βραδιά και είναι χαρά μας που πραγματοποιείται από τη Φιλαρμονική του Δήμου μας», επεσήμανε η κα Αντωνάκου, λέγοντας παράλληλα  πως είναι σημαντικό να υλοποιούνται δωρεάν πολιτιστικές εκδηλώσεις. «Πιστεύω πως οφείλουμε να προσφέρουμε στιγμές χαράς, ψυχαγωγίας  και διασκέδασης στους δημότες μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συμβάλουν στη διοργάνωση της εκδήλωσης και να καλέσω τον κόσμο να παρευρεθεί στην καλοκαιρινή  συναυλία», τόνισε η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button