ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Ν. ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ
11/6/2018Πραγματοποιήθηκε χθες στο κατάμεστο Βεάκειο θέατρο, η ετήσια μεγάλη «Γιορτή της Γυμναστικής» του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Πειραιά. Δείγματα της δουλειάς, που γίνεται κατά τη διάρκεια της χρονιάς, παρουσίασαν μικροί και μεγάλοι, που συμμετέχουν στα τμήματα μαζικής άθλησης, στα δημοτικά γυμναστήρια Πειραιά, όπως ρυθμική γυμναστική, latin, μπαλέτο, μοντέρνοι και παραδοσιακοί χοροί κ.ά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο οποίος παρευρέθηκε στη γιορτή γυμναστικής, σε σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε έδωσε ένα «μεγάλο μπράβο» στα παιδιά που συμμετείχαν με στολές και δημιουργίες και στους γονείς που εμπιστεύονται τα γυμναστήρια και τα προγράμματα του Ο.Π.Α.Ν.. Συγχαρητήρια επίσης έδωσε στους γυμναστές και στις γυμνάστριες, στην κυρία Αντωνάκου και σε όλους τους εργαζόμενους στον Ο.Π.Α.Ν. για την προσπάθεια που καταβάλλουν. Εξέφρασε την ελπίδα κάθε χρόνο, να βελτιώνονται οι υπηρεσίες με δουλειά και επιμονή και να ξεπερνιούνται οι αδυναμίες και τα προβλήματα. Όπως είπε: «δεν είμαστε τέλειοι, αλλά το παλεύουμε και προσπαθούμε όλοι μαζί. Θέλω να πιστεύω ότι πάμε αρκετά καλά στον τομέα αυτό, αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης».

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) κα Σταυρούλα Αντωνάκου, αφού καλωσόρισε στο Βεάκειο θέατρο, τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους, αλλά και όλους εκείνους που αθλούνται, συμμετέχοντας στα προγράμματα του Ο.Π.Α.Ν., αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, ώστε ο αθλητισμός να είναι στο επίκεντρο. Αθλητισμός - πρόσθεσε - σημαίνει αθλητισμός για όλες τις ηλικίες. Όπως τόνισε: «Ο μαζικός αθλητισμός είναι ο στόχος μας και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο».

Αναφερόμενη στις αθλητικές εγκαταστάσεις υπογράμμισε, ότι φέτος έχουν ξεκινήσει ανακαινίσεις σε γήπεδα, που είναι αποκλειστικά και μόνο για τους δημότες, πέρα από τις ανακατασκευές οι οποίες έχουν προγραμματιστεί στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Αττικής. Την άλλη εβδομάδα - όπως είπε - παρόλη την καθυστέρηση, ξεκινούν τα έργα στον πολυχώρο αθλητισμού, στο Θεμιστόκλειο. Καταλήγοντας η κα Αντωνάκου επεσήμανε: «το μόνο που υποσχόμαστε είναι, ότι κάθε χρόνο θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι και να κάνουμε πράξη αυτή τη θέληση που έχουμε, ώστε να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες απέναντί σας».


       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by