ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΟ 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΣΤΙΣ «ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2018»
11/6/2018Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε στο 1ο Διεθνές Συνέδριο Ναυτικής Εκπαίδευσης, που διοργάνωσε το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ στον Πειραιά, στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας 2018».
Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και περιελάμβανε διασκέψεις, σεμινάρια, εργαστήρια και συναντήσεις σχετικά με τρέχοντα θέματα που ενδιαφέρουν τους εκπαιδευτές ναυτιλίας σε όλο τον κόσμο.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στη συνεργασία του Δήμου Πειραιά με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο του Ομίλου Ακμή, λέγοντας πως είναι ένας σημαντικός φορέας εκπαίδευσης στην πόλη του Πειραιά. «Πιστεύω πως ένας Δήμος πρέπει να έχει καλή συνεργασία τόσο με τα Πανεπιστήμια, όσο και με τα εκπαιδευτήρια της πόλης», σημείωσε ο κ. Μώραλης και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Ομίλου ΙΕΚ ΑΚΜΗ κ. Ροδόπουλο και τους ιθύνοντες του Μητροπολιτικού Κολλεγίου για τη συμμετοχή στις «Ημέρες Θάλασσας 2018», αλλά και για τις παραγωγικές συνεργασίες που υλοποιούν στην πόλη του Πειραιά.
Αναφερόμενος ο Δήμαρχος Πειραιά στον εορτασμό των «Ημερών Θάλασσας 2018», επεσήμανε πως πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή που διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά με άξονα τη θάλασσα, αλλά και την ανάπτυξη, την εκπαίδευση, τον αθλητισμό, την κοινωνία, την ψυχαγωγία. Οι «Ημέρες Θάλασσας» διοργανώνονται από τους φορείς της πόλης για τους δημότες και τους επισκέπτες του Πειραιά και είναι χαρά μας να βλέπουμε τον κόσμο να συμμετέχει στις εκδηλώσεις», υπογράμμισε ο κ. Μώραλης.
Tο παρών έδωσε ο Διευθυντής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου κ. Παπαγεωργίου και ο Διευθυντής marketing του Ομίλου ΙΕΚ ΑΚΜΗ κ. Γεωργάς.

http://www.imeresthalassas.gr/
Facebook.com/imeresThalassas
Instagram.com/imeresthalassas

#imeresThalassas


       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by