ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων για τις εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά, για το Σχολικό έτος 2018-2019. Οι γονείς, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά από την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 έως και Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ 11 ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
10/5/2018

 Tα μέλη των 11 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά παρουσίασαν χθες στον Πειραϊκό Σύνδεσμο με την ερασιτεχνική θεατρική τους ομάδα, την παράσταση «Αποσπάσματα του Ελληνικού Κινηματογράφου» σε σκηνοθεσία του κ. Δημήτρη Κοντοδήμου και μουσική διδασκαλία και επιμέλεια της κας Ζανέτας Καλοσκάμη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη χρονιά που τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης παρουσιάζουν θέατρο κι αυτό δείχνει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου. Παράλληλα, η ενασχόλησή τους με το θέατρο τους φέρνει σε επαφή με ένα είδος καλλιτεχνικής δημιουργίας, που πέραν από τον ψυχαγωγικό του χαρακτήρα έχει και παιδευτικό ρόλο.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης, σε δήλωσή του τόνισε πως η συμμετοχή των μελών των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης σε πολιτιστικές δραστηριότητες, είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. «Μας χαροποιεί ιδιαίτερα να βλέπουμε τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, να ανεβάζουν θεατρικές παραστάσεις και να ασχολούνται με καλλιτεχνικές δράσεις, όπως είναι η ποίηση, ο χορός, η μουσική, η ζωγραφική». Ο κ. Αγραπίδης επεσήμανε τέλος, πως οι πολιτιστικές δραστηριότητες θα συνεχιστούν, προκειμένου τα μέλη των Κέντρων Αγάπης να περνούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.


       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by