ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων για τις εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά, για το Σχολικό έτος 2018-2019. Οι γονείς, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά από την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 έως και Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΝΕΝΕΡΓΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
3/5/2018Συνεχίζεται η απομάκρυνση ανενεργών περιπτέρων στον Δήμο Πειραιά, τα οποία καταλάμβαναν κοινόχρηστους χώρους και αποτελούσαν εστίες μόλυνσης.

Συνεργεία των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά, βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στη Β΄ και στη Δ΄ Δημοτική Κοινότητα, όπου απομάκρυναν τα ανενεργά περίπτερα.

Ο Αντιδήμαρχος Πειραιά κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης, σε δήλωσή του τόνισε πως ο Δήμος Πειραιά, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απομακρύνει τα ανενεργά περίπτερα, σύμφωνα με όσα προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία. «Από τη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα η Δημοτική Αρχή, έχουν απομακρυνθεί 90 ανενεργά περίπτερα και από τις πέντε Δημοτικές Κοινότητες. Η απομάκρυνση των περιπτέρων είναι σημαντική, καθώς συμβάλει μεταξύ άλλων, στη λειτουργική βελτίωση της πόλης μας. Στόχος μας είναι να απομακρύνουμε αυτές τις εστίες μόλυνσης από τους δρόμους του Πειραιά και παράλληλα να απελευθερωθεί κοινόχρηστος χώρος για τους δημότες», επεσήμανε ο κ. Αργουδέλης.


       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by