ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΙΔΗ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ «ALEX» ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΟ.Δ.Ε.Π.
6/3/2018Για δεύτερη φορά στην πόλη μας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δράση της ομάδας εθελοντών «Alex», με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.), προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα, είδη ρουχισμού και είδη πρώτης ανάγκης για τους άστεγους.

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κα Κορίνα Λαουλάκου, τόνισε σε δήλωσή της, πως οι εθελοντικές πρωτοβουλίες, που κινούνται στην κατεύθυνση στήριξης αυτών που πραγματικά έχουν ανάγκη, είναι αξιέπαινες και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Ευχαρίστησε την ομάδα εθελοντών «Alex», γι’ αυτή τη συνέργεια και φυσικά τους δημότες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό.

Από την πλευρά της η εκπρόσωπος της ομάδας εθελοντών «Alex» κα Παναγιώτα Θεολογίτου, σε δήλωσή της υπογράμμισε πως η δράση αυτή υλοποιήθηκε για δεύτερη φορά στον Πειραιά, λέγοντας πως η ανταπόκριση του κόσμου ήταν σημαντική, καθώς οι πολίτες έδειξαν ευαισθησία, προσφέροντας τρόφιμα και βασικά αγαθά.


       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by