Δελτία τύπου

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΛΠΕΑΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες για την πλήρη ανακαίνιση του κλειστού γηπέδου «Παναγιώτης Σαλπέας» από τον Δήμο Πειραιά, με στόχο τη λειτουργική αναβάθμιση του γηπέδου για την καλύτερη δυνατή αξιοποίησή του από αθλητικά σωματεία της πόλης και από δημότες.

Συγκεκριμένα, υλοποιούνται εργασίες επισκευής και μονώσεις σε τοίχους περιμετρικά του γηπέδου, επισκευάζεται ο  φωτισμός και τοποθετείται νέος, ανακαινίζονται τα αποδυτήρια, ενώ ήδη έχει τοποθετηθεί σύστημα ψύξης-θέρμανσης και εξαερισμού σε όλο το γήπεδο.

Η επόμενη φάση της ανακαίνισης του γηπέδου περιλαμβάνει εκτεταμένη παρέμβαση στο παρκέ, ανακαίνιση των κερκίδων, επισκευή στην οροφή, ανακαίνιση στα γραφεία και το ιατρείο, προμήθεια και τοποθέτηση νέου πίνακα σκορ και στατιστικών, επισκευές και παρεμβάσεις στα Η/Μ του γηπέδου.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου, σε δήλωσή της τόνισε:

«Ο Δήμος Πειραιά παρεμβαίνει σε έναν ακόμη αθλητικό χώρο της πόλης μας, το κλειστό γήπεδο «Παναγιώτης Σαλπέας»,  υλοποιώντας εργασίες πλήρους ανακαίνισης για να  δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες, προκειμένου να αθλούνται οι δημότες και τα αθλητικά σωματεία σε ένα σύγχρονο και ασφαλές γήπεδο.  Παρόμοιες εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στα Καμίνια. Για τη Δημοτική Αρχή αποτελεί προτεραιότητα η δημιουργία και η ανακατασκευή χώρων άθλησης στην πόλη, καθώς στόχος μας είναι τα αθλητικά σωματεία, οι δημότες και τα παιδιά της πόλης μας να αθλούνται σε λειτουργικούς και όμορφους χώρους. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που το επόμενο χρονικό διάστημα θα παραδώσουμε προς χρήση στους δημότες μας  ένα πιο λειτουργικό και  άρτιο αθλητικό χώρο».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button