Δελτία τύπου

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΜΙΝΙΩΝ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για την πλήρη ανακατασκευή του κλειστού γηπέδου μπάσκετ Καμινίων, με στόχο τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του γηπέδου.

Συγκεκριμένα, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Καμινίων το οποίο βρίσκεται επί των οδών Υμηττού και Μουτσοπούλου, αφαιρέθηκε όλη η παλιά οροφή και τοποθετήθηκε νέα, υλοποιήθηκαν εργασίες ολικής ανακαίνισης αποδυτηρίων, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά σύστημα εξαερισμού και νέος φωτισμός, έγινε απόφραξη φρεατίων και ξηλώθηκαν οι κερκίδες.

Άμεσα θα τοποθετηθεί νέο παρκέ και νέες κερκίδες, θα αγοραστεί και θα τοποθετηθεί νέος πίνακας για το σκορ ενώ θα τοποθετηθεί νέο σύστημα θέρμανσης του γηπέδου(ενεργειακή αναβάθμιση).

Σημειώνεται, ότι το έργο υλοποιείται και παρακολουθείται  από τον Δήμο Πειραιά και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου, σε δήλωσή της τόνισε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που οι εργασίες ανακαίνισης του κλειστού γηπέδου μπάσκετ Καμινίων προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα να παραδώσουμε προς χρήση στα αθλητικά σωματεία της πόλης και στους δημότες μας, ένα σύγχρονο άρτιο και ασφαλές γήπεδο στην Δ΄ Δημοτική Κοινότητα. Ως Δημοτική Αρχή καταβάλλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια τα τελευταία 5 χρόνια  και καταφέραμε να ανακαινίσουμε  τις ήδη υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις στην πόλη μας και παράλληλα να δημιουργήσουμε νέες, καθώς πιστεύουμε πως είναι πολύ σημαντικό να διαθέτει ο Πειραιάς  σύγχρονες και ασφαλείς αθλητικές υποδομές. Στόχος μας είναι τα αθλητικά σωματεία, οι δημότες και τα παιδιά της πόλης μας να αθλούνται σε λειτουργικούς και όμορφους χώρους και η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button