Δελτία τύπου

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΖ ΒΟΤΣAΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΗΣ «KFC» ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ομάδα εθελοντών της εταιρείας εστίασης «KFC», με τη στήριξη  του Δήμου Πειραιά, καθάρισαν σήμερα την πλαζ Βοτσαλάκια, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης της εταιρείας.

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κα Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, η οποία παρευρέθηκε  στην πλαζ Βοτσαλάκια, σε δήλωσή της τόνισε:

«Η κοινωνική και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση είναι ένας από τους πρώτιστους στόχους της Δημοτικής Αρχής Πειραιά. Τα τελευταία 5 χρόνια έχουμε συμμετάσχει σε πληθώρα περιβαλλοντικών δράσεων στην πόλη μας, καθώς πιστεύουμε πως η ευαισθητοποίηση για την προστασία του περιβάλλοντος είναι εξαιρετικά σημαντική. Στο πλαίσιο αυτό βρισκόμαστε σήμερα στην πλαζ Βοτσαλάκια στην Καστέλλα όπου πραγματοποιείται καθαρισμός από ομάδα εθελοντών της συγκεκριμένης εταιρείας, προκειμένου να συμβάλουμε όλοι ενεργά για να καθαριστεί ένα από τα πιο πολυσύχναστα και όμορφα μέρη του Πειραιά. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες, ο Δήμος Πειραιά πραγματοποίησε εργασίες καθαρισμού στις παραλίες Βοτσαλάκια και Φρεαττύδα για την  αισθητική και τη λειτουργική τους αναβάθμιση, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα υλοποιούμε παρεμβάσεις προκειμένου οι παραλίες της πόλης μας να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Η Δημοτική Αρχή θα στηρίζει πάντα πρωτοβουλίες που έχουν ως σκοπό να περνούν μήνυμα για τον σεβασμό  στο περιβάλλον». 

Η εκπρόσωπος της εταιρείας «FOOD PLUS ΑΕΒΕ» στην οποία ανήκουν τα «KFC» κα Λίνα Καλογερέα δήλωσε:

«Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, που τα  «KFC» θέλουν να συμβάλουν, αποφασίσαμε να έρθουμε στον Δήμο του Πειραιά προκειμένου να υλοποιήσουμε αυτή την περιβαλλοντική δράση.  Είναι τουριστική περίοδος τώρα και θέλουμε να βοηθήσουμε για να δείξουμε και αυτό το πρόσωπό μας».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button