Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

ΔΙΗΜΕΡΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ

Με χορό, τραγούδι και παιδικά χαμόγελα «πλημμύρισε» το Βεάκειο Θέατρο κατά τη διήμερη γιορτή των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά, τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Ιουνίου.

Τα παιδιά με τον δικό τους μοναδικό  και ξεχωριστό τρόπο παρουσίασαν την καλοκαιρινή γιορτή τους με τίτλο: «Μένουμε Ελλάδα», προκαλώντας ενθουσιασμό, αλλά και συγκίνηση σε γονείς, παιδαγωγούς και παρευρισκόμενους.

Τη γιορτή, και τις δύο ημέρες, άνοιξε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά, που ψυχαγώγησε τους παρευρισκόμενους με γνωστές μελωδίες.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στον σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τα παιδιά για την προσπάθειά τους, τονίζοντας πως «είναι αισιόδοξο να  βλέπουμε τα χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών». Συνεχάρη επίσης την πολιτική προϊσταμένη των Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, τη Διευθύντρια κα Ειρήνη Βασίλαινα και όλους τους εργαζόμενους των  Σταθμών για τη δουλειά που έχουν κάνει.

Ο κ. Μώραλης επεσήμανε ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει τα επόμενα τέσσερα χρόνια να καταβάλλει προσπάθειες, παρά τα όποια υπαρκτά προβλήματα, προκειμένου να βελτιωθούν οι υπηρεσίες στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς προθέτοντας:

«Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στα παιδιά της πόλης μας. Αυτή είναι η δέσμευσή μας: θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, να αναγνωρίζουμε με ειλικρίνεια τα λάθη μας και να προσπαθούμε για το καλύτερο».

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου,  στον χαιρετισμό της, τόνισε  ότι   ο  ρόλος του Βρεφονηπιακού Σταθμού είναι σημαντικός για τη διαμόρφωση της προσωπικότητας του κάθε παιδιού και συμπλήρωσε: «με γνώμονα τις σύγχρονες αρχές της παιδαγωγικής, καθημερινά υποδεχόμαστε τα παιδιά σας, σε ασφαλείς χώρους με άρτιες υποδομές για να αναπτύξουν όλες τις δεξιότητές τους».

Η κα Ζηλάκου αναφέρθηκε στις δράσεις, στις διαλέξεις, στα προγράμματα, στις εκδηλώσεις και στις παραστάσεις που σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και συνεχάρη τη Διευθύντρια των Σταθμών κα  Ειρήνη Βασίλαινα, τον Προϊστάμενο κ. Παναγιώτη  Δρούτσα,  το εκπαιδευτικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό, καθώς και όλους τους συνεργάτες που εργάστηκαν σκληρά καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη, το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση που δείχνετε για να πηγαίνουν μπροστά οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Πειραιά. Εμείς συνεχίζουμε δυναμικά με προγραμματισμό, υπευθυνότητα και αγάπη για τα παιδιά του Πειραιά», τόνισε η κα Ζηλάκου.

Επιπλέον, ευχαρίστησε για την προσφορά τους τον Σύμβουλο  του Δημάρχου κ. Βασίλη Καραγιάννη και  τη Φιλαρμονική Ορχήστρα  του Δήμου.

Τέλος, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη, που όπως υπογράμμισε «υπήρξε για μένα και για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου μας,  πολύτιμος αρωγός».

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button