Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

ΜΕΓΑΛΗ «ΓΙΟΡΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ» ΤΟΥ Ο.Π.Α.Ν. ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ

Η μουσική, η ζωντάνια και ο ρυθμός κυριάρχησαν χθες, στην ετήσια μεγάλη «Γιορτή της Γυμναστικής» του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Πειραιά, που πραγματοποιήθηκε  στο Βεάκειο Θέατρο.

Μικροί και μεγάλοι παρουσίασαν δείγματα της δουλειάς που γίνεται κατά τη διάρκεια της χρονιάς στα τμήματα μαζικής άθλησης στα δημοτικά γυμναστήρια Πειραιά,  όπως ρυθμική γυμναστική, latin,  μπαλέτο, μοντέρνους και παραδοσιακούς χορούς και εισέπραξαν το πιο ζεστό χειροκρότημα από το κοινό, στο κατάμεστο Βεάκειο Θέατρο.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση με την οικογένειά του,  σε δήλωσή του τόνισε: «Η ετήσια γιορτή γυμναστικής του Ο.Π.Α.Ν. είναι μια από τις πιο όμορφες εκδηλώσεις που πραγματοποιείται στην πόλη μας.  Χαίρομαι γιατί κάθε χρόνο αυξάνεται η συμμετοχή στις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες,  γεγονός που δείχνει ότι γίνεται μια πολύ καλή δουλειά στον Ο.Π.Α.Ν. Είναι αισιόδοξο να βλέπουμε μικρούς και μεγάλους να χορεύουν και να συμμετέχουν σε αθλητικές δράσεις και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Πειραιώτες που επιλέγουν τα προγράμματα του Ο.Π.Α.Ν. για τα παιδιά τους. Τα τελευταία 4,5 χρόνια καταβάλλαμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον. Ανακαινίσαμε τις αθλητικές υποδομές της πόλης μας, δημιουργήσαμε νέους χώρους άθλησης, ενώ υλοποιήσαμε πληθώρα  αθλητικών  και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Προφανώς και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και τα επόμενα χρόνια θα κάνουμε ακόμα περισσότερα. Θα ήθελα να συγχαρώ την Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν. Σταυρούλα Αντωνάκου, τους εργαζόμενους του Οργανισμού και όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή τη γιορτή. Είναι αισιόδοξο και ελπιδοφόρο να βλέπεις τα παιδιά να χαμογελούν. Συγχαρητήρια σε όλους».

Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου σε δήλωσή της επεσήμανε:

«Είμαι  ιδιαίτερα χαρούμενη για την απήχηση που έχει κάθε χρόνο η ετήσια γιορτή γυμναστικής, στην οποία οι συμμετέχοντες στα προγράμματα του Ο.Π.Α.Ν. παρουσιάζουν όλα όσα μαθαίνουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.  Από την αρχή της θητείας μας δουλέψαμε συστηματικά και με σχέδιο  και καταφέραμε να προσφέρουμε στους δημότες μας πληθώρα αθλητικών και πολιτιστικών προγραμμάτων που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις. Σήμερα λοιπόν βλέπουμε το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας και πιστεύω πως δεν υπάρχει πιο όμορφη εικόνα από αυτή των παιδιών να χαμογελούν. Άλλωστε η ανταμοιβή μας στον Ο.Π.Α.Ν., είναι τα χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών. Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου, τους εργαζόμενους του Ο.Π.Α.Ν. και τους γυμναστές που κάνουν μια εξαιρετικά καλή δουλειά».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Νίκος Γέμελος, ο Πρόεδρος της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Νικήτας Γκόλφης και ο Κοινοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Πεφάνης.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button