Δελτία τύπου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ 2019

Για ακόμα ένα καλοκαίρι  υποδέχεται ο Πειραιάς τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στο Βεάκειο Θέατρο, οι οποίες αποτελούν έναν σημαντικό πολιτιστικό θεσμό για την πόλη μας  και περιλαμβάνουν συναυλίες με δημοφιλείς καλλιτέχνες, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, παιδικό θέατρο, παραστάσεις αρχαίου δράματος και εκδηλώσεις από συλλόγους και φορείς του Πειραιά.

Οι εκδηλώσεις  ξεκινούν την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 και θα διαρκέσουν έως την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Για ακόμη μια χρονιά υπάρχει ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα στο  Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.  Ως δημοτική αρχή, ο στόχος μας είναι ο Πειραιάς να πρωταγωνιστεί μέσα από τα πολιτιστικά δρώμενα και να αποτελεί πόλο έλξης για επισκέπτες από όλη τη χώρα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ενισχύσουμε τον πολιτισμό στην πόλη μας, καθώς ο Πειραιάς είναι μια πόλη με πλούσιο πολιτιστικό απόθεμα το οποίο πρέπει να αναδειχθεί και να αξιοποιηθεί. Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, δημότες και επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ αρκετών εκδηλώσεων, οι οποίες έχουν επιλεγεί με γνώμονα να καλυφθούν οι απαιτήσεις αλλά και οι ποικίλες προτιμήσεις του κοινού. Στο πρόγραμμα του Βεάκειου περιλαμβάνονται σημαντικές παραστάσεις αρχαίου δράματος και σύγχρονου ρεπερτορίου, συναυλίες δημοφιλών καλλιτεχνών, καθώς και μουσικοχορευτικές παραστάσεις παραδοσιακών και ερασιτεχνικών σωματείων της πόλης μας. Ελπίζω ο κόσμος να απολαύσει τις φετινές εκδηλώσεις».

Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου, σε δήλωσή της επεσήμανε: «Οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του Βεάκειου Θεάτρου αποτελούν μια γιορτή πολιτισμού για τον Πειραιά. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί για ακόμα μια χρονιά οι δημότες και οι επισκέπτες της πόλης μας, θα απολαύσουν ένα πολυποίκιλο καλλιτεχνικό πρόγραμμα σε ένα από τα πιο όμορφα ανοιχτά θέατρα της χώρας μας. Στόχος μας στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας μέσα από τις πολιτιστικές δραστηριότητες που υλοποιούμε, είναι να προσφέρουμε ψυχαγωγία και όμορφες στιγμές στον κόσμο.  Εύχομαι οι Πειραιώτες και όχι μόνο, να «αγκαλιάσουν» τις καλοκαιρινές μας εκδηλώσεις και να διασκεδάσουν  με το πρόγραμμα του Βεάκειου Θεάτρου».

Σημειώνεται ότι προσθήκες εκδηλώσεων ή ενδεχόμενες τροποποιήσεις στο πρόγραμμα «Βεάκειο 2019», θα ανακοινωθούν το  επόμενο χρονικό διάστημα.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων  «Βεάκειο 2019» στο site του Ο.Π.Α.Ν., στον εξής σύνδεσμο:

https://www.opanpireas.gr/wp-content/uploads/2019/06/%CE%92%CE%95%CE%91%CE%9A%CE%95%CE%99%CE%9F-2019-full-program-05062019-1.pdf

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button