Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΔΗΓΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε χθες στην ετήσια γιορτή του Σωματείου Οδηγών Χειριστών Εργατών Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά, χαιρετίζοντας την εκδήλωση,  τόνισε ότι είναι χαρά του να βρίσκεται ανάμεσα  στους εργαζόμενους του πιο δύσκολου τομέα του Δήμου, αυτόν της  καθαριότητας. Όπως σημείωσε, τα τελευταία 4,5  χρόνια έχει αναπτυχθεί μια σχέση σεβασμού και εκτίμησης με τους εργαζόμενους, προσθέτοντας: «Επιδίωξη μας είναι να υπάρχει, μια καλή συνεργασία και συνεννόηση».

Εξήρε το έργο του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, του κ. Παναγιώτη Καλογερόγιαννη, τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία που έχουν  μέχρι τώρα και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια, καθώς, όπως είπε, ο «Πειραιάς -Νικητής» θα είναι πάλι στη διοίκηση του Δήμου.

Αναφερόμενος στην καθαριότητα σημείωσε ότι οι εργαζόμενοι δουλεύουν υπό δύσκολες συνθήκες, πολλές φορές όχι με τα κατάλληλα μέσα. Τόνισε ότι υπάρχουν δυσκολίες και εξέφρασε την εκτίμηση ότι τα πράγματα είναι καλά, αλλά όπως είπε  μπορούν να πάνε και καλύτερα.

Δήλωσε ότι θα σταθεί στο πλάι των εργαζομένων και ιδιαίτερα στα θέματα που αφορούν τις δικαστικές αποφάσεις που τους δικαιώνουν για τον 13ο και 14Ο μισθό,  για να πάρουν πίσω τα χρήματά τους. Βεβαίως, όπως είπε, όλα αυτά θα γίνουν σύμφωνα με τις δυνατότητές του Δήμου και σε ένα βάθος χρόνου, πάντα όμως με μια θετική διάθεση για να πάρουν πίσω οι εργαζόμενοι αυτά που αδίκως τους στέρησαν και οι δικαστικές αποφάσεις τους δικαιώνουν. Τέλος, εξέφρασε τη βεβαιότητα  ότι ο Πειραιάς κάθε χρόνο θα είναι και καλύτερος και την ελπίδα, με τις κατάλληλες επιλογές στις εκλογές που έρχονται, να πάει και η χώρα καλύτερα.

Στην εκδήλωση απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς οι Αντιδήμαρχοι: Καθαριότητας κ. Παναγιώτης Καλογερόγιαννης και Οικονομικών κα Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, καθώς και ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Λάμπρος Μαριόλης.

Στη γιορτή παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Γιάννης Βοϊδονικόλας και πλήθος κόσμου.

 

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button