Δελτία τύπου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΔΗΓΩΝ – ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε χθες στην ετήσια εκδήλωση του Σωματείου Οδηγών – Μηχανικών και Εργατοτεχνιτών Δήμου Πειραιά που πραγματοποιήθηκε  στο κέντρο «Νέα Κοκκινιώτισσα».

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης  Μώραλης, στον χαιρετισμό του  μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα χρήματα  των αναδρομικών του 13ου  και 14ου  μισθού, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος είναι θετικός να τα πάρουν οι εργαζόμενοι, καθώς όπως είπε, τα δικαιούνται μετά τις σχετικές δικαστικές αποφάσεις. Τόνισε όμως, ότι τα αναδρομικά πρέπει να δοθούν σε βάθος χρόνου. Επίσης πρόσθεσε ότι πρέπει να ικανοποιηθούν οι εργαζόμενοι, αλλά από την άλλη να συνεχίσει να λειτουργεί ο Δήμος Πειραιά. Όπως ανέφερε, το ποσό που αντιστοιχεί στα αναδρομικά μπορεί να φτάσει μέχρι τα 9 εκατομμύρια ευρώ και διαβεβαίωσε ότι από κοινού διοίκηση και εργαζόμενοι θα δουν πώς θα ρυθμιστεί αυτό σε βάθος ετών. Τέλος, δήλωσε ότι η εισήγηση του στο Δημοτικό Συμβούλιο, γι’ αυτό το θέμα, θα είναι θετική, μόλις βγει η απόφαση. Ο χρόνος όμως, στον οποίο θα δοθούν  είναι ένα θέμα προς συζήτηση, κατέληξε ο κ. Δήμαρχος.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του Σωματείου Οδηγών – Μηχανικών και Εργατοτεχνιτών του Δήμου Πειραιά κ. Μιλτιάδης Λουκίσας και ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου κ. Βασίλης Γκιτάκος.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button