Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΕ ΕΤΗΣΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε στην ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης & Νήσων Αιγαίου, η οποία πραγματοποιήθηκε στον δημοτικό  κινηματογράφο «ΣΙΝΕΑΚ».

 O κ. Μώραλης στον χαιρετισμό του, συνεχάρη τον Σύνδεσμο Γυναικών Κρήτης & Νήσων Αιγαίου για τη δράση του, λέγοντας πως η Δημοτική Αρχή έχει αναπτύξει με τον Σύνδεσμο μια σχέση σεβασμού και εκτίμησης.

«Επιθυμούμε να έχουμε δραστήριους και ενεργούς συλλόγους στην πόλη μας που να κάνουν αισθητή την παρουσία τους μέσα από πολιτιστικά και ψυχαγωγικά δρώμενα. Ο Σύνδεσμος Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου είναι κοντά στον Δήμο Πειραιά και είμαι βέβαιος πως θα συνεχίσουμε την παραγωγική αυτή συνεργασία», τόνισε ο κ. Δήμαρχος.

Στη συνέχεια ο κ. Μώραλης,  αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή για την πόλη, επισημαίνοντας ότι είναι προφανές πως όταν κάποιος προσπαθεί και δουλεύει,  θα κάνει πράγματα, αλλά θα κάνει και λάθη, υπογραμμίζοντας:  «Είμαστε μια δημοτική αρχή που εργάζεται, που έχει στόχο και πλάνο. Η πόλη προχωράει μπροστά». Στην εκδήλωση παρέστη και ο Αντιδήμαρχος Πειραιά κ. Στέλιος Γαϊτανάρος.

Ο Δήμαρχος Πειραιά παρευρέθηκε  επίσης στην ετήσια εκδήλωση της Φιλολογικής Στέγης Πειραιά.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πειραιά, ευχήθηκε καλή χρονιά και συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη της  Φιλολογικής Στέγης, για τη δραστηριότητα που έχουν αναπτύξει.

Επιπλέον ο κ. Μώραλης, μίλησε για την αίθουσα πολιτισμού  «Γιάννης Χατζημανωλάκης», η οποία παραχωρήθηκε από τον Δήμο στη Φιλολογική Στέγη Πειραιώς για πολιτιστικούς σκοπούς, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα της Φιλολογικής Στέγης.

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του ο κ. Μώραλης ευχήθηκε καλή χρονιά, λέγοντας πως θα συνεχιστεί η καλή συνεργασία με την  Φιλολογική Στέγη Πειραιά.

Νωρίτερα ο κ. Μώραλης, παρευρέθηκε στην ετήσια  εκδήλωση του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button