Δελτία τύπουΕκδηλώσεις

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε χθες, στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου ΑγκαλιάΖΩ.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε ότι ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου ΑγκαλιάΖΩ, είναι ένας σημαντικός όμιλος, με μεγάλη και σημαντική προσφορά.  Ο κ. Μώραλης ανέφερε ότι δυστυχώς, στην Ελλάδα είναι σπάνιο να έχει υπάρξει οικογένεια που να μην έχει αντιμετωπίσει κάποια μορφή καρκίνου και ότι όλοι καταλαβαίνουμε τη βοήθεια που θέλει τόσο ο ασθενής, όσο και οι συγγενείς και το περιβάλλον του. Υπογράμμισε ότι είναι πολύ σημαντικό  που στον Όμιλο είναι όλοι εθελοντές, οι οποίοι προσφέρουν ψυχολογική και πολλές φορές οικονομική στήριξη σε όσους νοσούν.  «Ως Δήμος Πειραιά κι εγώ προσωπικά είμαστε δίπλα τους και τους στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις», σημείωσε ο κ. Μώραλης  και ευχήθηκε το 2019  να είναι μια καλή χρονιά για τον Όμιλο και να συνεχίσει το έργο του.

Από τον Δήμο Πειραιά, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση : η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κα Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου,  η Δημοτική Σύμβουλος κα Ευαγγελία Σαρρή και η Κοινοτική Σύμβουλος κα Ρένα Δαριώτη.

 

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button