Δελτία τύπου

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δωρεάν συναυλία του μουσικού κύκλου «Κυριακάτικα Μουσικά Πρωινά», που συνδιοργανώνουν το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Στη συναυλία, που ήταν αφιερωμένη στο ρεμπέτικο και το λαϊκό τραγούδι, οι σπουδαστές του τμήματος μπουζουκιού του Π.Μ.Κ.Π. υπό τη διδασκαλία του καθηγητή Λάμπρου Κουκουβή, ερμήνευσαν γνωστά τραγούδια από όλο το φάσμα της νεότερης λαϊκής μουσικής παράδοσης.

Συμμετείχαν σημαντικοί καλλιτέχνες, όπως ο βιρτουόζος του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης, ο οποίος  παρουσίασε τη δική του σύνθεση «Ζεϊμπέκικο του Πειραιά», μαζί με τους σπουδαστές και τον Λάμπρο Κουκουβή. Επίσης συμμετείχαν ο τραγουδιστής Νίκος Ανδρουλάκης στον οποίο έχουν εμπιστευτεί τραγούδια τους σπουδαίοι Έλληνες συνθέτες, ο κιθαριστής Γιώργος Χατζόπουλος και ο πιανίστας Πέτρος Κωνσταντουδάκης.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου, σε δήλωσή της επεσήμανε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που διοργανώνονται στην πόλη του Πειραιά, δωρεάν πολιτιστικές εκδηλώσεις, στις οποίες συμμετέχει ο κόσμος και περνάει όμορφα. «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που δίνουμε τη δυνατότητα στους δημότες μας να παρακολουθούν συναυλίες με σημαντικούς καλλιτέχνες», σημείωσε η κα Αντωνάκου, η οποία ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση της συναυλίας.

περισσότερα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Back to top button