English  ελληνικά
Small text Medium text Large text

δελτία τύπου από 1/1/2011

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ
29/3/2017

Δωρεάν εξετάσεις για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας που δεν έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν από δημόσιους φορείς πρωτοβάθμιας περίθαλψης, προσφέρουν τα Δημοτικά Πολυιατρεία.

Το πρόγραμμα των ιατρών της Υπηρεσίας στα Δημοτικά Πολυϊατρεία, διαμορφώνεται ως εξής:
• Δευτέρα, φυσίατρος
• Τρίτη, γενικός χειρουργός
• Πέμπτη, μαιευτήρας-γυναικολόγος
(Ωράριο: 10:00-14:00)

Για τις υπόλοιπες ημέρες, οι δημότες του Πειραιά θα μπορούν να επισκέπτονται τους ανωτέρω ιατρούς καθώς και καρδιολόγο κατόπιν ραντεβού, το οποίο μπορούν να κλείνουν στο τηλ: 210 4202105.

Η διεύθυνση των πολυϊατρείων είναι Αγχιάλου 104 και Αιτωλικού, Πειραιάς.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Αρχιερατικό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αποβιωσάντων Δωρητών – Ευεργετών της πόλης
28/3/2017

Ο Δήμαρχος Πειραιά και το Δημοτικό Συμβούλιο,σας καλούν να παρευρεθείτε στο ετήσιο Αρχιερατικό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αποβιωσάντων Δωρητών – Ευεργετών της πόλης που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 και ώρα 11 π.μ. στο Δημοτικό Νεκροταφείο «Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ».

  Δελτία Τύπου
Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
27/3/2017

Την Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017, στις 12:00, στο μικρό Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, για την παρουσίαση του προγράμματος : «Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο», στο οποίο συμμετέχει για πρώτη φορά ο Δήμος Πειραιά.

Το πρόγραμμα, που φέρνει τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας πιο κοντά στις ψηφιακές τεχνολογίες, υλοποιείται από τον φορέα «50 και Eλλάς» με την υποστήριξη της COSMOTE.

  Δελτία Τύπου
Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ TOMS ΣΕ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
24/3/2017

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», προσέφερε σε 143 παιδιά οικογενειών που είναι εγγεγραμμένες στην ΚΟ.Δ.Ε.Π., υποδήματα TOMS μετά από ευγενική χορηγία της εταιρείας.

Τα παιδιά που επελέγησαν με βάση εισοδηματικά κριτήρια, παρέλαβαν τα υποδήματα από τα γραφεία της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά.

Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη φορά που υλοποιείται η κοινωνική αυτή συνέργεια, επ΄ ωφελεία παιδιών οικογενειών, που υποστηρίζονται από την ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κα Κορίνα Λαουλάκου, δήλωσε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : «ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ»
22/3/2017

Η Συνέντευξη Τύπου για το πρόγραμμα «Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο», που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στις 13:00, αναβάλλεται λόγω της εκδήλωσης στο εργοτάξιο του Μετρό στο σταθμό Μανιάτικα.
Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017, στις 12:00, στο μικρό Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

  Δελτία Τύπου
ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ
21/3/2017

Εξαιτίας της επίσκεψης του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη, στο εργοτάξιο του Μετρό στον σταθμό Μανιάτικα στην οποία θα παραστεί ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, η προγραμματισμένη Συνέντευξη Τύπου για αύριο Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017, στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου για το πρόγραμμα «Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο», θα πραγματοποιηθεί αντί για 12:00, στις 13:00.

  Δελτία Τύπου
Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Συναυλία για τα παιδιά στο Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά
20/3/2017

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου η αίθουσα εκδηλώσεων του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά γέμισε με μικρούς φιλόμουσους και επίδοξους αυριανούς μουσικούς που παρακολούθησαν μια συναυλία αφιερωμένη στην γνωριμία των παιδιών με τον κόσμο της κλασσικής και ελληνικής έντεχνης μουσικής με άξονα την κλασσική κιθάρα.

Την συναυλία άνοιξε ο κιθαριστής Γιώργος Δεληγιώργης που παρουσίασε γνωστές συνθέσεις του κιθαριστικού ρεπερτορίου, ακολούθησε το κιθαριστικό σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Πειραιά που υπό την επίβλεψη του Αντώνη Μυτακίδη ερμήνευσε εμβληματικά έργα της ευρωπαϊκής και ελληνικής μουσικής σε διασκευή του Βαγγέλη Μπουντούνη. Το μουσικό απόγευμα έκλεισε με την σύμπραξη του κιθαριστικού συνόλου και της παιδικής χορωδίας υπό της Αντιγόνης Κερετζή.

  Δελτία Τύπου
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
20/3/2017

Tην Tετάρτη 22 Mαρτίου 2017, στις 12:00, στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Tύπου του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, για την παρουσίαση του προγράμματος «Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο», στο οποίο συμμετέχει για πρώτη φορά ο Δήμος Πειραιά.

Tο πρόγραμμα, που φέρνει τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας πιο κοντά στις ψηφιακές τεχνολογίες, υλοποιείται από τον φορέα «50 και Eλλάς» με την υποστήριξη της COSMOTE.

  Δελτία Τύπου
Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΤΡΙΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
17/3/2017

Ξεκινά την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017, η υποβολή αιτήσεων για τον τρίτο κύκλο δωρεάν επιμορφωτικών σεμιναρίων και διαλέξεων, που διοργανώνει το Τμήμα Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πειραιά, σε συνεργασία με εθελοντές καθηγητές.

Τα επιμορφωτικά προγράμματα περιλαμβάνουν δίωρες συναντήσεις και μετά την ολοκλήρωση κάθε σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

Για την έναρξη του τρίτου κύκλου επιμορφωτικών σεμιναρίων ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κ. Νίκος Καλαμακιώτης, δήλωσε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Δ.Θ.Π. ΝΙΚΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΥΔΙΑ ΚΟΝΙΟΡΔΟΥ
15/3/2017

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά κ. Νίκος Διαμαντής, συναντήθηκαν χθες με την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρία Λυδία Κονιόρδου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, οι κ.κ. Μώραλης και Διαμαντής ενημέρωσαν την κυρία Κονιόρδου για τις πολιτιστικές δράσεις στον Πειραιά, που έχουν επίκεντρο το Δημοτικό Θέατρο.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Εγκαίνια του νέου Β1 Κέντρου Αγάπης και Αλληλεγγύης
13/3/2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Ιωάννης Π. Μώραλης σας προσκαλεί στα εγκαίνια του νέου Β1 Κέντρου Αγάπης και Αλληλεγγύης,στο ανακαινισμένο νεοκλασικό κτίριο επί των οδών Β. Γεωργίου Β’ 10 & Βούλγαρη 155 την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 και ώρα 18:30.

  Δελτία Τύπου
Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ημερίδα Αναγνώσεις για το Προσφυγικό Ιστορική και κοινωνική διάσταση
9/3/2017

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στο πλαίσιο του κύκλου Προσφυγικά, πραγματοποίησε μια ημερίδα στις 7 Μαρτίου με θέμα: «Αναγνώσεις για το Προσφυγικό. Ιστορική και κοινωνική διάσταση». Στόχος της ημερίδας ήταν να συζητηθεί το προσφυγικό ζήτημα, ένα θέμα επίκαιρο, ζωντανό το οποίο δεν αφορά μόνο τον τόπο μας αλλά και την διεθνή κοινότητα, να γνωρίσουμε τις πολλές και διαφορετικές του προεκτάσεις και γιατί όχι να δούμε την ξεχωριστή σημασία του στο αύριο.
Στην έναρξη της ημερίδας ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δ.Θ.Π., Νίκος Διαμαντής σημείωσε: «Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρεμβαίνει, πέρα από τα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά ζητήματα και σε κοινωνικά θέματα σε μια προσπάθεια να θέσει τα σωστά ερωτήματα, προσκαλώντας ειδικούς και να ενεργοποιήσει το δημιουργικό δυναμικό της τοπικής κοινωνίας του Πειραιά. Η ημερίδα, όπως και οι πολλές άλλες δράσεις στο πρόγραμμα τα Προσφυγικά, προσπαθούν να συνδέσουν το παρελθόν με το παρόν, ανιχνεύοντας έτσι τις δυναμικές που θα βοηθήσουν σε ένα δημιουργικό μέλλον».

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ BLUEGRΟWTH ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΗΟΓΝΩΜΟΝΑ DNV GL ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
7/3/2017

Κοινή εκδήλωση του BlueGrowth με το νηογνώμονα DNV GL, με θέμα τη βιώσιμη ανάπτυξη και τις επαγγελματικές ευκαιρίες γύρω από τη ναυτιλία, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017 στις 17:30, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Ο νηογνώμονας DNV GL θα παρουσιάσει ερευνητικά στοιχεία για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στον τομέα της ναυτιλίας, σύμφωνα με τους Παγκόσμιους στόχους όπως έχουν υιοθετηθεί από τα Ηνωμένα Έθνη.

Ομιλητές στην εκδήλωση είναι οι εξής:
• Πέτρος Κόκκαλης-Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας του Δήμου Πειραιά
• Γιώργος Τεριακίδης-Διευθυντής Περιφερειακής Ανάπτυξης του νηογνώμονα DNV GL για την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και Μέσης Ανατολής
• Μark Irvine-Communication Manager νηογνώμονα DNV GL

  Δελτία Τύπου
Σελίδα 7 από 91Πρώτη   Προηγούμενη   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Eπόμενη   Τελευταία   
       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by